Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
MARIANACODRUT (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
Comentarii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Decembrie - luna miracolelor
Descriere Eveniment ASOCIATIA SPERANTA OMULUI SINGUR PETROSANI, JUDETUL HUNEDOARA
EVENIMENT CARITABIL, UMANITAR SI DE VOLUNTARIAT
"" decembrie - luna miracolelor ""
Decembrie este ULTIMA LUNA DIN ANUL EUROPEAN AL LUPTEI IMPOTRIVA SARACIEI - anul 2010 si am gasit ocazia potrivita de a lansa mai multe programe destinate copiilor si persoanelor aflate in nevoi si suferinta.
Prezentam cele mai importante programe
1. Miracol la CANTINA - dorim sa oferim pentru 100 de copii o masa calda toata luna decembrie 2010, la cantina unei bisercii. Toti cei care doresc sa faca donatii vor trimite banii sau alimentele direct in contul fundatiei de la biserica.
2. Miracol la TEATRU - dorim sa oferim un spectacol miraculos pentru 100 de persoane virstnice. Cei care doresc sa doneze pentru acest program vor dona banii direct in contul teatrului.
3. Miracol de revelion- dorim sa oferim un revlion miraculos pentru 100 de bunicute. Cei care doresc sa faca donatii vor trimite alimente sau bani direct in contul restuarantului unde se va desfasura evenimentul
4. MIRACOL DE CRACIUN -Dorim sa colectam produse de stricta necesitate pentru 500 de familii sarace. produsele de stricta necesitate se vor colecta la sediul unei asociatiei de pensionari din localitate si vor fi distribuite in data de 18 decembrie 2010.
Daca vom realiza numai in mica masura ce ne-am propus atunci putem spune ca mai exista oameni cu suflet mare in aceasta tara.
Stim ca vom reusi pentru ca si dumneavoastra cei care cititi acest eveniment va veti implica, noi va vom transmite toate datele, locatia, conturile partenerilor nostri, dar si invitatia de a fi partenerul nostru la realizarea acestor programe si pentru a fi prezent la evenimente.
Alte informatii si relatii despre aceste programe se pot obtine la adresa de e-mail : marianacodrut@yahoo.com;
tel.0722842189
va multumim
Data/Ora Eveniment 22-Oct-2010 from 10:10 to 11:10
Organizator ASOCIATIA SPERANTA OMULUI SINGUR PETROSANI
Locatie PETROSANI, JUDETUL HUNEDOARA
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS