Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza eveniment
Ofiteri Eveniment
Alina Patrahau (leader)
Detalii Eveniment
Invitati
Fotografii
 
Informatii Eveniment
Nume Eveniment Swimathon București 2018
Descriere Eveniment Swimathon București este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează.
La Swimathon București, anul acesta, se înoată pentru 25 de proiecte. Unul dintre ele este al nostru: Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, proiect realizat în parteneriat cu Fundația Vodafone România și Asociația Inima Copiilor. Ne mândrim să spunem că suntem proiectul cu cel mai mare obiectiv financiar propus a fi atins anul acesta la Swimathon București, cu suma de 90.000 lei.

Pentru cele două echipe înscrise, Dăruiește Aripi și Dăruiește Aripi 2, am ales zece oameni motivați, care au înțeles importanța demersului nostru și ne sunt alături. Oamenii noștri sunt precum proverbul „fiecare om își duce în spate, cu mândrie, propria poveste”. Printre ei, se află oameni care lucrează în bancă, atleți, un medic, un băiețel născut prematur, oameni din presă și PR. Toți au propriile motivații să ajute copiii prematuri. Îi puteți susține cu donații pe platforma evenimentului Swimathon București.
https://2018.swimathonbucuresti.ro/daruieste-aripi-2/
https://2018.swimathonbucuresti.ro/daruieste-aripi/
Data/Ora Eveniment 22-Jun-2018 12:03 to 30-Jun-2018 00:00
Organizator Asociatia Daruieste Aripi
Tip Eveniment Donatii umanitare

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS