Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Moldovanu Dorin in Blogul Moldovanu Dorin | Data: 20-Jan-2012 | Afisari: 443 | Comentarii: 0

 Salut cu drag Initiatorii, sustinatorii si utilizatorii acestui site Resposabil.

In primul rand vreau sa felicit pe toti pentru dorinta de mai bine.

Scriu acest mesaj din dorinta de a sustine si eu mai mult dar din pacate avem si noi nevoie de sustinere,

Eu ca initiator si inca doua prietene dorim sa infiintam o Asociatie cu caracter comunitar si tineret, prin care dorim sa inbunatatim calitatea vietii beneficiarilor nostri, cel putin. Din pacate datorita resurelor limitate deocamdata, nu dispunem de un sediu si nici macar de un sediu social.

Vin prin aceasta adresare sa solicit sustinerea celor care au posibilitatea si disponibilitatea de a ne sustine macar cu un sediu social ( preferabil in sectorul 5, Bucuresti).

Ce inseamna asta? Pentru infiintarea unui ONG este necesar un spatiu pe adresa careia sa fie inregistrat acesta. Acest spatiu poate fi propritatea unuia din fondatori ( nu detinem niciunul), contract de inchiriere ( nu avem resursele materiale deocamdata) sau un contract de comodat. Contractul de comodat se face intre membrul fondator si proprietarul unui spatiu pe o perioada de 1 an. In contractul de comodat proprietarul consimte ca timp de un an ONG-ul (sau fondatorul) are drept de folosinta a spatiului ( un apartament, camera intr-o casa) in mod gratuit . La bloc e mai dificil putin deoarece este nevoie si de acordul tuturor vecinilor.

In concluzie. Dac cineva are posibilitatea si disponibilitatea de a intocmi cu noi un contract de comodat pentru infiintarea aceste Asociatii, va multumim si asteptam oferta Dvs.

Multumim anticipat!

Va doresc spor in toate tuturor.

Cu respect, Dorin Moldovanu - Initiatorul si Fondatorul asociatiei DorAnima

 Adauga un comentariu

Comentarii recente:
Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS