Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Misiunea Speranta Pentru Romania in Blogul Misiunea Speranta Pentru Romania | Data: 11-May-2014 | Afisari: 1455 | Comentarii: 0

 Continuam sa scriem despre buna noastra colaborare cu reteaua de librarii crestine online ,,Maranatha''. Aceasta retea de librarii crestine cuprinde peste 20 de librarii crestine online, care au la vanzare diferite produse crestine. De asemenea, zeci de modele de Biblii sunt comercializate prin aceasta retea. Biblia este cel mai cautat si vandut produs din cadrul retelei de librarii ,,Maranatha''.

Pentru cazurile umanitare in care noi suntem implicati, este pusa la vanzare Biblia de studiu pentru o viata deplina. Fondurile obtinute din vanzarea acestui model de Biblie de studiu vor fi directionati catre asociatia noastra caritabila.

Mai jos, va vom prezenta in cateva randuri o scurta prezentare a acestui model de Biblie de studiu. Biblia de studiu pentru o viata deplina este pusa la vanzare in scopuri caritabile de Libraria de Biblii.

In ultimii ani, piata de Biblii din Romania s-a extins din ce in ce mai mult. Daca in trecut in Romania se puteau gasi doar cateva modele de Biblii, in mod special cartonate si simple, astazi se gasesc zeci de modele de toate marimile si culorile, mai ales imbracate in piele. Pentru cei care isi aduc aminte, in urma cu cativa ani, pentru a face un studiu biblic aveai nevoie de multe materiale care sa te ajute: concordanta biblica, harti cu zonele si evenimentele biblice, comentarii biblice verset cu verset sau asupra cartii, etc. Mai mult decat atat, chiar si aceste materiale de studiu biblic erau destul de greu de gasit, ele fiind mai mult folosite la facultatile de teologie, nefiind foarte accesibile publicului larg. Astazi insa lucrurile s-au schimbat. Atat oferta de Biblii cat si de carti de studiu biblic este foarte mare. Au aparut multe edituri crestine in Romania, oferta de carte s-a imultit foarte mult, cea de Biblii de asemenea.

Printre modelele de Biblii a aparut si Biblia de studiu pentru o viata deplina. Un model de Biblie care se afla la indemana oricui si care incearca sa cuprinda cat mai multe materiale de ajutor in studiu biblic dintre cele amintite mai sus. De asemenea, aceasta este imbracata in piele de cea mai buna calitate, si se poate gasi cu fermoar sau fara fermoar. Variantele de Biblia de studiu pentru o viata deplina au marimea de 22 de cm pe 17 cm.

De ce este atat de speciala acest model de Biblie?

Biblia de studiu pentru o viata deplina se diferentiaza de alte modele prin faptul ca ofera note explicative pe fiecare pagina a ei. Fiecare pagina ne ofera informatii pretiose despre evenimentele, personajele, zonele, etc care apar pe cuprinsul respectivei pagini pe care noi tocmai am citit-o.

Biblia de studiu pentru o viata deplina are margini aurii si index pe lateral, ceea ce ne ajuta sa gasim mai usor fiecare carte a Bibliei.

La fiecare inceput de carte biblica, Biblia de studiu pentru o viata deplina ne ofera informatii despre autor, perioada in care a fost scrisa cartea, contextul, ideile principale, personajele principale si multe alte informatii.

Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de o bogata concordanta biblica. Pana nu demult, aveam nevoie de alte carti care cuprindeau concordanta biblica. Acum, Biblia de studiu ne ofera acest lucru si ne ajuta sa gasim repede orice cuvant importanta din Biblie, usurandu-ne studiul biblic.

Multe alte unelte de studiu mai cuprinde Biblia de studiu pentru o viata deplina, insa pe restul va lasam pe dvs sa le gasiti.

Oferta completa de Biblii de studiu pentru o viata deplina o puteti gasi pe Libraria de Biblii: www.librariadebiblii.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS