Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Misiunea Speranta Pentru Romania in Blogul Misiunea Speranta Pentru Romania | Data: 27-Apr-2014 | Afisari: 1248 | Comentarii: 0

 Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania, cea care detine si gestioneaza Libraria Maranatha, a lansat de curand in mediul online un portal dedicat librariilor crestine online. Incepand cu anul 2014 asociatia noastra a dezvoltat o retea de librarii crestine online pe diferite categorii de produse, toate afiliate Librariei Maranatha. Reteaua de librarii crestine online cuprinde in acest moment mai multe librarii crestine pentru Biblii de vanzare, dar si alte produse. Pana la sfarsitul anului 2014 asociatia noastra intentioneaza sa lanseze in mediul online alte doua mari librarii online, cu carti de psihologie si carti pentru copii.


De ceacest portal dedicat pentru librarii crestine online?

 
Noul portal are scopul de a ne ajuta sa ne prezentam mai bine si mai eficient intreaga retea de librarii crestine online. Toata reteaua noastra de librarii crestine online va fi prezentata intr-un singur loc. Acest lucru il va ajuta pe client sa ne gaseasca mai usor si sa gaseasca mai usor cartile pe care si le doreste.
 
In prima faza am pus accent pe Biblii. Este unul dintre cele mai cautate produse crestine in mediul online din tara noastra. Bibliile sunt de mai multe modele, marimi, culori etc. O singura librarie in Romania, Libraria Maranatha si tot ceea ce tine de ea, dispune de absolut tot ceea ce inseamna Biblii, toate modelele, toate culorile, toate intr-un singur loc.
 
Astfel, clientul, la o singura cautare pe google, o cautare pentru orice model de Biblie, i se va afisa una dintre librariile noastre de Biblii cu modelul sau categoria de Biblii pe care o cauta. Nu va trebui sa mai caute pe fiecare librarie pana gaeste modelul dorit, ci va avea o librarie dedicata modelului de Biblie dorit.
 
Lucrul acesta l-am facut si in ceea ce priveste categoria de carti crestine. Unii clienti intra pe internet si doressc sa caute romane crestine. Avem pentru ei o librarie crestina numai cu romane crestine. Unii cauta numai carti crestine pentru copii, pentru acestia avem o librarie numai cu carti crestine pentru copii. Altii sunt in cautare cadouri pentru crestini, avem un magazin online numai cu cadouri pentru crestini.
 
In acelasi timp, reteaua de librarii crestine online ne va ajuta si sa ne promovam mai usor produsele, categoriile de produse sau noutatile, pentru fiecare librarie in parte. Practic va fi un portal de librarii crestine care va reuni pe parcurs foarte multe librarii crestine, dar nu numai. Asa cum am spus mai sus, asociatia noastra in viitorul apropiat va lansa si alte librarii si magazine online. Toate acestea, ca si reteaua de librarii crestine, vor avea un scop caritabil, din vanzarea de carti ne vom sustine proiectele si cazurile umanitare in care suntem implicati.
 
Va invitam sa vizitati noul portal de Librarii Crestine online www.librariicrestine.ro


Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS