Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Misiunea Speranta Pentru Romania in Blogul Misiunea Speranta Pentru Romania | Data: 25-Apr-2014 | Afisari: 1359 | Comentarii: 0
Categorie: Caritate

 Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania este in cautarea de parteneri, sponsori si donatori pentru activitatile, proiectele si cazurile umanitare in care aceasta este implicata incepand cu anul 2006. Lista de proiecte caritabile realizate se imulteste odata cu cresterea numarului de sponsori. In acest context, Libraria de carti crestine este noul nostru partener. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai carti crestine online, Biblii de vanzare, cadouri crestine online, romane crestine, si multe alte produse la cele mai mici preturi. Incepand cu luna Aprile, din vanzarea de carti crestine o parte din venituri vor fi directionate catre sustinea proiectelor noastre caritabile. Si asociatia noastra caritabila intentioneaza ca in viitorul apropiat sa deschida in mediul online o librarie umanitara online, prin care vom urmari ca prin vanzarea de carti online sa genereze profit pe care apoi sa il directionam pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

Noua librarie de carti crestine va ofera cele mai importante titluri de carti crestine, printre care amintim:

Labirintul codependentei - o carte exceptionala despre relatii personale sanatoase, care poate fi incadrata foarte bine si in categoria de carti de psihologie practica

Momeala Satanei -  o carte foarte interesanta de John Bevere prin care expune momeala Satanei pentru crestinii din zilele noastre.

Povestiri crestine pentru copii - se adreseaza in mod special parintilor crestini care doresc sa isi educe copii intr-un spirit crestin, prin povestiri crestine cu talc sau morala.

Biblii -  libraria de carti crestine va pune la dispozitie cea mai mare oferta de Biblii din Romania. Printre cele mai cunoscute si apreciate Biblii amintim: Biblia Thompson, Biblia cu explicatii, Biblia de studiu pentru o viata deplina, Biblia de buzunar, etc.

Concordanta biblica - orice studiu biblic in prima faza trebuie sa se bazeze pe o buna concordanta biblica. Va oferim la un pret de promotie cea mai completa concordanta biblica din Romania care contine si dictionar de nume biblice.

Dragoste si respect - o carte crestina de referinta pentru orice familie crestina, care trateaza problemele din familie din perspectiva crestina.

Viata fara limite de Nick Fujicic - un tanar fara maini si fara picioare ne demonstreaza ca viata poate fi traita la cote maxime si in conditii grele. In cartea ,,Viata fara limite'' Nick Fujicic ne indeamna sa fim recunoscatori lui Dumnezeu ca ne putem bucura de sanatate, de doua maini si doua picioare.

Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu - o carte crestina pe care trebuie sa o citeasca orice tanar crestin care are in plan sa se casatoreasca. Titlul carti ,,Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu'' este extrem de sugestiv si ne indeamna la lecturarea ei.

Cand o lume intreaga ne desparte Lynn Austin - un roman crestin in care evenimentele se petrec in timpul celui de al doilea razboi mondial premiat cu Christy Award.

Acestea sunt doar o mica particica din titlurile de carti crestine pe care vi le punem la dispozitie.

Va asteptam cu drag la Libraria Carti Crestine

www.carticrestine.netAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS