Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Categorie: Caritate

Asociatia noastra umanitara a organizat si desfasurat mai multe  proiecte umanitare cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Peste 600 de persoane nevoiase au beneficiat de ajutorul nostru in luna Decembrie: batranii strazii, copii strazii, batrani singuri si neputinciosi, copii saraci, familii sarace, etc.

In curand vom reveni cu rapoarte si materiale video de la fiecare proiect desfasurat. In atentia noastra sunt  in aceasta iarna si 12 familii sarace de batrani singuri si neputinciosi, carora dorim sa le oferim lemne de foc pentru iarna. Cei mai multi dintre acestia au pensii extrem de mici si cu mari sacrificii reusesc sa isi procure cateva lemne de foc. De multe ori stau in frig pentru a face economii de lemne.

Pentru 8 familii dintre acestia, am procurat deja lemnele de foc din resursele financiare venite din donatii in luna Decembrie. Au mai ramas 4 familii de batrani care au nevoie de ajutor cu lemne pentru care va cerem ajutorul. Pentru fiecare familie dorim sa procuram lemne in valoare de 800 lei (200 de euro). Familiile pe care dorim sa le ajutam sunt din judetul Caras Severin, zona Oravita si Bozovici. Dupa realizarea acestui proiect umanitar vom reveni cu un raport insotit de materiale video si foto cu fiecare familie care a primit din partea noastra lemne de foc pentru iarna.

Facem un apel la toti cei  care pot si doresc sa ajuta aceste familii, sa ne contacteze la pe email: infosperanta@gmail.com sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Pentru cei care doriti sa faceti donatii pentru aceste familii in vederea ajutorului cu lemne, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

(Va rugam sa speficiati destinatia donatiei dvs la banca, prin email sau telefonic: PENTRU LEMNE DE FOC)

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania:

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

Cu respect

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS