Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Categorie: Caritate

VEZI DETALII AICI: http://www.sperantapentruromania.ro/sustine-campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-din-10-25-decembrie/

Crăciunul sau Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului este cu siguranță cea mai frumoasă perioadă a anului. Fiecare dintre noi ne pregătim locuința ca să primim oaspeți, să-i primim pe cei dragi, oferindu-le cele mai bune bucate. Atmosfera care ne învăluie în preajma acestei Sărbători induce în noi o stare de relaxare, fericire, mulțumire, recunoștință, numai sentimente pozitive.

Din păcate însă, lângă noi sunt persoane care nu se pot bucura de toate aceste lucruri. Sunt persoane care în timp ce noi ne bucurăm împreună cu familia și cu cei dragi de această Sărbătoare, aceștia poate dorm flămânzi, în frig, în stradă, etc. Sunt copii în stradă, în canalele orașelor mari din România care nu au cunoscut dragostea de mamă sau căldura unei familii. Sunt bătrâni ai străzii care după o viață de trudă au fost alungați în stradă de proprii lor copii, ajungând să cerșească la colțul străzii sau să mănânce din gunoaie. Sunt bătrâni care își petrec sărbătorile singuri, pentru că nimeni nu le trece pragul casei să le spună ,,Sărbători Fericite!’’. Sunt copii orfani, mame văduve, copii bolnavi de cancer și leucemie care nu pot simți bucuria Crăciunului și nu pot privi spre viitor cu optimism, asemenea multora dintre noi.

 

daruiesteCrăciunul este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui. Am alergat întreg anul să muncim, să adunăm, să ne realizăm, ne-am gândit numai la noi. Crăciunul este momentul de relaxare, de bucurie, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru. Noi, împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor și speranță celor aflați în nevoie.

Asociația umanitară Misiunea Speranță pentru România lansează cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă campania umanitară ,,Fii Moș Crăciun pentru o zi’’, care se va desfășura în perioada 10-25 Decembrie 2013. Fiecare dintre dvs. poate fi Moș Crăciun pentru copiii orfani, copiii străzii, bătrânii străzii, copiii bolnavi de cancer și leucemie, etc. În urma acestei campanii, vor beneficia de ajutor umanitar aproximativ 575 de persoane nevoiașe.

 

santaclausÎn cele ce urmează vă prezentăm locațiile, proiectele și cazurile umanitare în care dvs., ca Moș Crăciun, vă puteți implica. Moș Crăciun va avea și caravană, care va colinda toate locațiile și cazurile umanitare prezentate în articolele următoare.

Caravana Moșului va străbate județele: Arad, Bihor, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara și canalele din Bucuresti unde locuiesc copiii străzii.

 

DESCARCĂ DE AICI ÎNTREG PROIECTUL:
DESCARCA
… și alege pentru cine să fii ,,MOȘ CRĂCIUN PENTRU O ZI”!Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS