Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Categorie: Caritate

VEZI VIDEO AICI: http://www.sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-sponsorizeaza-45-de-copii-orfani-si-saraci-cu-rechizite-scolare/

În luna Septembrie, odată cu începutul noului an școlar, Asociația Umanitara Speranță pentru România a oferit rechizite școlare pentru 45 de copii orfani și săraci. Din suma strânsă pentru acest proiect umanitar, am ales să ajutăm cât mai mulți copii posibil, fără să ne mai limităm, așa cum era planul inițial doar la cei 20 de copii orfani aflați în atenția noastră. Asta a însemnat că fiecare copil a primit mai puține rechizite școlare, dar în loc de 20 de copii au fost 45. Am făcut lucrul acesta cu speranța ca dvs, sponsorii și donatorii noștri, veți susține din nou acest proiect umanitar cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, când vom putea să completăm rechizitele necesare pentru acești copii, în așa fel încât să le ajungă până la finalul anului școlar. Cea mai mare parte dintre acești copii se află în pragul abandonului școlar din cauza sărăciei. Odată cu rechizitele oferite, voluntarii Asociației noastre îi conștientizează atât pe copii cât și pe părinții lor de importanța educației pentru viitorul acestor copii.

 

Ne dorim ca fiecare copil să primească de la Moș Crăciun rechizite în valoare de 100 de lei. Pentru rechizite vom avea nevoie de 4.500 de lei.

MODALITĂȚI DE DONAȚIE

  1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici: http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/
  4. Redirecționează 20% din impozitul pe profit către copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI
  5. Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.
  6. Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
  • ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
  • ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

CONTACT:

Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS