Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Categorie: Caritate

VEZI VIDEO AICI: http://www.sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-alimente-pentru-batranii-strazii/

Nevoia cea mai mare cu care ne confruntăm, indiferent de timp, la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor, sunt alimentele. Nu este ușor să oferi zilnic și regulat 3 mese pentru 40 de oameni, la care se adaugă și cei 14 bătrâni ai străzii paralizați. Mulțumim tuturor persoanelor care, în cursul anului, au adus acestor bătrâni alimente, din puținul lor. Mulțumim grupurilor de români din Italia și Elveția care, atunci când se întorc în țară, aduc alimente pentru acești bătrâni sărmani. Dincolo de toate greutățile cu care ne confruntăm, ne dorim ca zilnic să avem ce să le punem pe masa acestor bătrâni. Bucuria cea mai mare este atunci când, indiferent de cât de îmbelșugată sau săracă a fost masa, bătrânii ne zâmbesc și ne spun un sincer: ,,Mulțumesc pentru masă!’’. Vrem cu ocazia sărbătorilor de iarnă să le oferim o masă îmbelșugată acestor bătrâni. Vrem ca în această ocazie de sărbătoare, aceștia să nu ducă lipsă de nimic. Fiecarui batran dorim sa ii oferim un pachet consistent cu alimente, in valoare de 100 de lei. In total vor fi 54 de batrani pentru care vom avea nevoie de 5 400 de lei.

Îl rugăm pe Moș Crăciun să aducă cât mai multe alimente pentru bătrâni: fasole, mazăre, pâine, paste făinoase, fructe, dulciuri, făină, orez, zahăr, gemuri, etc. Ne-am dori ca fiecare bătrân să primeascaă câte un pachet cu alimente în valoare de 100 de lei. În total, vom avea nevoie de 5.400 de lei pentru a cumpăra alimentele necesare perioadei de Sărbători. Credem că Moș Crăciun va găsi oameni care să îi ajute pe acești bătrâni și să îi umple sacul cu multe alimente.

Altă nevoie pe care o mai avem la adăpostul pentru bătrânii străzii ar fi cea de medicamente. După ani de locuit în stradă, cei mai mulți dintre acești bătrâni ajung la noi grav bolnavi și necesită medicamentație. Orice donație constând în medicamente sau fonduri pentru medicamente este, de asemenea, binevenită.

În cele ce urmează vă prezentăm un material video conținând modul în care a fost implementat acest proiect în anul 2012:

Cei care doriți să fiți alături de acești bătrâni ai străzii vă așteptăm la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor și din com. Cermei, jud. Arad. Dincolo de ajutorul cu alimente oferit acestor bătrâni, pentru ei conteaza mai mult faptul că există cineva care îi vizitează, cineva care stă de vorbă cu ei.

Pentru cei care doriți să oferiți direct alimente sau aveți anumite nelămuriri și doriți informații suplimentare, vă prezentăm mai jos modalitățile de contact.

Pentru cei care doriți să faceți donații pentru cumpărarea alimentelor pentru acești bătrâni ai străzii, vă rugam să folosiți modalitățile de mai jos:

MODALITĂȚI DE DONAȚIE

  1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici: http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/
  4. Redirecționează 20% din impozitul pe profit către copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI
  5. Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.
  6. Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
  • ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
  • ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

CONTACT:

Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS