Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

 Continuam sa scriem despre buna noastra colaborare cu reteaua de librarii crestine online ,,Maranatha''. Aceasta retea de librarii crestine cuprinde peste 20 de librarii crestine online, care au la vanzare diferite produse crestine. De asemenea, zeci de modele de Biblii sunt comercializate prin aceasta retea. Biblia este cel mai cautat si vandut produs din cadrul retelei de librarii ,,Maranatha''.

Pentru cazurile umanitare in care noi suntem implicati, este pusa la vanzare Biblia de studiu pentru o viata deplina. Fondurile obtinute din vanzarea acestui model de Biblie de studiu vor fi directionati catre asociatia noastra caritabila.

Mai jos, va vom prezenta in cateva randuri o scurta prezentare a acestui model de Biblie de studiu. Biblia de studiu pentru o viata deplina este pusa la vanzare in scopuri caritabile de Libraria de Biblii.

In ultimii ani, piata de Biblii din Romania s-a extins din ce in ce mai mult. Daca in trecut in Romania se puteau gasi doar cateva modele de Biblii, in mod special cartonate si simple, astazi se gasesc zeci de modele de toate marimile si culorile, mai ales imbracate in piele. Pentru cei care isi aduc aminte, in urma cu cativa ani, pentru a face un studiu biblic aveai nevoie de multe materiale care sa te ajute: concordanta biblica, harti cu zonele si evenimentele biblice, comentarii biblice verset cu verset sau asupra cartii, etc. Mai mult decat atat, chiar si aceste materiale de studiu biblic erau destul de greu de gasit, ele fiind mai mult folosite la facultatile de teologie, nefiind foarte accesibile publicului larg. Astazi insa lucrurile s-au schimbat. Atat oferta de Biblii cat si de carti de studiu biblic este foarte mare. Au aparut multe edituri crestine in Romania, oferta de carte s-a imultit foarte mult, cea de Biblii de asemenea.

Printre modelele de Biblii a aparut si Biblia de studiu pentru o viata deplina. Un model de Biblie care se afla la indemana oricui si care incearca sa cuprinda cat mai multe materiale de ajutor in studiu biblic dintre cele amintite mai sus. De asemenea, aceasta este imbracata in piele de cea mai buna calitate, si se poate gasi cu fermoar sau fara fermoar. Variantele de Biblia de studiu pentru o viata deplina au marimea de 22 de cm pe 17 cm.

De ce este atat de speciala acest model de Biblie?

Biblia de studiu pentru o viata deplina se diferentiaza de alte modele prin faptul ca ofera note explicative pe fiecare pagina a ei. Fiecare pagina ne ofera informatii pretiose despre evenimentele, personajele, zonele, etc care apar pe cuprinsul respectivei pagini pe care noi tocmai am citit-o.

Biblia de studiu pentru o viata deplina are margini aurii si index pe lateral, ceea ce ne ajuta sa gasim mai usor fiecare carte a Bibliei.

La fiecare inceput de carte biblica, Biblia de studiu pentru o viata deplina ne ofera informatii despre autor, perioada in care a fost scrisa cartea, contextul, ideile principale, personajele principale si multe alte informatii.

Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de o bogata concordanta biblica. Pana nu demult, aveam nevoie de alte carti care cuprindeau concordanta biblica. Acum, Biblia de studiu ne ofera acest lucru si ne ajuta sa gasim repede orice cuvant importanta din Biblie, usurandu-ne studiul biblic.

Multe alte unelte de studiu mai cuprinde Biblia de studiu pentru o viata deplina, insa pe restul va lasam pe dvs sa le gasiti.

Oferta completa de Biblii de studiu pentru o viata deplina o puteti gasi pe Libraria de Biblii: www.librariadebiblii.roAdauga un comentariu

20_percentAsociatia umanitara Speranta pentru Romania este implicata in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, batranii strazii, familii sarace cu multi copii, etc. Activitatea noastra principala se concentreaza pe salvarea vietilor copiilor bolnavi de cancer si leucemie. In atentia noastra este Andrada Uskar care sufera de leucemie si care are nevoie luna de luna de 1 500 de euro pentru tratamentul impotriva leucemiei, care se realizeaza la Clinica San Matteo din Pavia, Italia. Tratamentul Andradei a inceput in luna noiembrie 2012 si va dura doi ani de zile, pana in luna noiembrie 2014. Rezultatele tratamentului sunt foarte bune, medicii italieni sunt increzatori ca Andrada va invinge leucemia complet cu ajutorul tratamentului. Andrada are nevoie de sustinerea noastra luna de luna cu 1 500 de euro pentru acest tratament sa poata continua pana la final. Asociatia umanitara Speranta pentru Romania face un apel catre toate companiilor din Romania care doresc sa o ajute pe Andrada (si nu numai) ca sa poata continua tratamentul, sa directioneze 20% din impozitul pe profit catre asociatia noastra. Pana in luna Noiembrie 2014 cand Andrada va finaliza tratamentul mai este nevoie de 18 000 de euro. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit si compania dvs va contribui la salvarea Andradei.

codul-fiscalCodul fiscal permite firmelor sa directioneze 20% din impozitul pe profit catre un ONG. Vezi aici extras din Codul Fiscal Până pe 31 Decembrie 2013, compania dvs. poate redirecţiona 20% din impozitul pe profit pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie prin asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania. Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie cu contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care isi doreste sa il sustina, iar cheltuielile sunt deductibile.

Cum se directioneaza cei 20% din impozitul pe profit?

Din impozitul de 16%, 80% merge către stat şi restul de 20% îl puteţi directiona fără să vă coste nimic pentru copii bolnavi de cancer si leucemie care sunt in atentia asociatiei noastre umanitare.

 

433_BeneficiiCare sunt beneficiile redirectionarii a 20% din impozitul pe profit?

- Compania dvs alege unde sa fie directionati cei 20% din impozitul pe profit;

- Ca sponsor aveti posibilitatea de a verifica felul in care s-au folosit banii;

- Directionarea celor 20% din impozitul pe profit reprezinta un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

- Redirectionand 20% din impozitul pe profit catre asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania, veti beneficia de mediatizarea implicarii companiei dvs in cazuri umanitare, aducand un plus de imagine companiei;

- Veti deveni partenerul unei asociatii cunoscute la nivel national ca una care se implica pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

indexPe ce baza juridica puteti directiona cei 20% din impozitul pe profit?

- Conform Codului Fiscal aflat în vigoare, Titlul 2, Cap. II, art.21, alin.4 p: Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă totalul acestor cheltuileli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

- Se încadrează în 3 la mie din cifra de afaceri;
- Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

DESCARCA Contractul de Sponsorizare AICI download-icon

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cu respect,

Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

 Adauga un comentariu

batranii-straziiDe aproximativ doi ani de zile, pe site-ul nostru, ati putut gasi postate diverse proiecte umanitare cu batranii strazii. Intr-un mod aparte, am sustinut si promovat adapostul pentru batranii strazii din localitatea Batar, jud. Bihor. De mai bine de 3 ani de zile oferim hrana, ingrijire, suport si adapost unui numar de 40 de batrani ai strazii. Dintre acestia, majoritatea sunt ai nimanui, luati din gari, de la tomberoanele de gunoi,din gurile de canal, sau din spitale. Nu a trecut mult timp de la deschiderea acestui adapost pentru batranii strazii din loc. Batar, jud. Bihor, ca a si devenit neincapator. Insa, acum inaintea noastra sta o alta mare provocare: spatiul este prea mic si este nevoie de un nou adapost, mai mare si in care sa avem toate utilitatile necesare. La inceput a fost un vis si speram ca acest vis sa devina realitate. Visul s-a transformat partial in realitate prin primirea unui teren gratis in comuna Cermei, jud. Arad. Apoi, incetul cu incetul, am reusit sa cumparam balastru, ciment si boltari si sa realizam fundatia. In acest moment fundatia este turnata la noul adapost pentru batranii strazii si ne dorim sa putem sa turnam si placa de beton. In acest moment, au fost cumparati si boltarii insa am ramas fara fonduri pentru a putea continua acest proiect. In mod special mai avem nevoie de ciment si balastru pentru a turna placa. Din acest motiv, facem un apel tuturor celor care doresc si au posibilitatea, sa ne ajute direct cu ciment sau balastru sau cu fonduri pentru cumpararea cimentului si a balastrului.Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos, cu specificatia: PT BATRANII STRAZII

1. Online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei umanitare Speranta pentru Romania de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.roAdauga un comentariu

bunatateBunatatea reprezinta nu doar donatiile pe care le oferi copiilor bolnavi, familiilori sarace, batranlori strazii, etc. Bunatatea inseamna si fiecare gest pe care il realizam din adancul sufletului nostru, sensibili la nevoile semenilor nostri pe langa care trecem zi de zi…. Sunt legi nescrise, sunt experiente pe care nu le poate trai decat cel care isi arata bunanatatea in mod altruist, ca intotdeauna binele pe care il realizam se reintoarce la noi in multe moduri si feluri. Intr-o zi, un bun prieten de al meu era pe patul de moarte….. avea doar 40 de ani. Era un om implinit pe toate planurile: in familie, in afaceri, etc. Dintr-o data o tumoare pe creier i-a fost fatala. La un moment dat, am fost in vizita la el…. stia ca va muri, dar mi-a spus un lucru pe care nu il voi uita nicicand… ,,Toata viata am donat oriunde a fost nevoie, peste tot unde am vazut o nevoie stridenta. Nu am dus lipsa de bani si nici nu am asteptat sa fiu rasplatit in vreun fel pentru ceea ce am facut. Acum insa, odata cu boala aceasta si cu tratamentul foarte scump am ramas de foarte multe ori fara bani….si nu stiam ce o sa ma fac….Insa, Dumnezeu a facut ca lucrurile sa decurga in asa modalitate incat, ori de cate ori nu mai aveam bani, venea cineva la mine in vizita iar la plecare imi lasa bani pentru tratament si nevoi personale fara sa cer, fara sa spun cuiva problema mea, fara sa ma plang. Atunci am inteles ca tot ceea ce am facut, tot ceea ce am donat si ajutat acum mi se intoarce inapoi, exact cand am nevoie.” Acum prietenul meu nu mai este printre noi, dar legea ramane aceiasi: Bunatatea ta manifestata pentru altii printr-un gest, printr-un zambet sau printr-o donatie, etc., se va intoarce intotdeauna inapoi asupra ta, exact atunci cand ai nevoie, exact ca in clipul video de mai jos:

 

Echipa Anunturi Umanitare

www.anunturiumanitare.roAdauga un comentariu

Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer si leucemie  FARA SA TE COSTE NIMIC. Statul roman iti ofera posibilitatea ca 2% din impozitul pe venit pe care il datorez, sa il directionezi catre un ONG. De aceea, va invitam la campania ,,Doneaza 2% din impozitul pe venit” prin care dorim sa strangem fondurile necesare pentru salvarea a cat mai multor copii bolnavi de cancer sau leucemie. ,,Doneaza 2% din impozitul pe venit” se adreseaza atat persoanelor fizice care lucreaza cu carte de munca cat si firmelor. Ce trebuie sa faci pentru a directiona 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie? Intra pe site-ul nostru, www.sperantapentruromania.ro, la meniul de sus ,,2%” si urmeaza pasii care iti sunt prezentati acolo, descarca formularele necesare, completeaza-le si depune-le la agentia fiscala de care apartii.
Asta este tot, de restul se vor ocupa Finantele Publice. Urmareste apoi regulat site-ul nostru pentru a fi la zi cu toate cazurile umanitare de copii bolnavi de cancer si leucemie in care suntem implicati cu ajutorul tau. Iti multumim ca vei alege sa directionezi 2% din impozitul pe venit catre cazurile umanitare gestionate de asociatia noastra.

Echipa Speranta pentru RomaniaAdauga un comentariu

 Asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” va invita sa directionati 2% din impozitul pe venit catre proiectele sale umanitare. Asociatia noastra se implica in cazuri umanitare: copii bolnavi de cancer si leucemie, batranii strazii, copii strazii, familii sarace, copii saraci care nu pot merge la scoala, persoane cu handicap, etc. Toate aceste categorii defavorizate si cazuri umanitare pot fi rezolvate cu ajutorul dvs, fara sa va costa nimic. Cum? Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania. Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania si poti deveni partenerul nostru, poti salva sau poti schimba vietile unor oameni care au nevoie de tine. Promoveaza mai departe la prietenii, rudele si cunoscutii tai, campania noastra: Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania.

 

Pentru detalii despre cum puteti directiona 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania, click aici: http://sperantapentruromania.ro/directioneaza2/

 

 

 

 

 

 

Sau comanda o carte crestina de la Librarie Crestina MaranathaAdauga un comentariu

 Librarie Crestina Maranatha directioneaza 10% din vanzarile de carti crestine catre proiectele noastre umanitare. Librarie Crestina Maranatha pune la dispozitia clientilor sai peste 2 500 de titluri de carti crestine, si aproximativ 7000 de carti crestine pe rafturile librariei. Toate aceste carti crestine sunt puse in vanzare incepand cu luna Martie 2012. Toate aceste carti crestine sunt vandute numai in mediul online, prin intermediul site-ului librariei Maranatha www.librariamaranatha.ro

Libraria Crestina Maranatha prin vanzarea de carti crestine s-a implicat in mai multe campanii umanitare alaturi de noi, printre cea mai cunoscuta fiind campania de strangere de fonduri pentru Rares Basarab, un baietel de 3 anisori, care are nevoie urgenta de un aparat de respirat care costa 7 800 de euro.

Cu ocazia acestei campanii umanitare, din vanzarile de carti crestine au fost directionate un procent de 10% catre acest caz umanitar.

Pentru ca a fost o perioada de vara si de concedii, vanzarile de carti crestine au fost mai mici. Insa, colaborarea noastra va continua pe toata durata acestui an si se doreste o marire a procentului din vanzarile de carti crestine care vor fi directionate catre cazuri umanitare.

Va reamintim ca, orice comanda de carti crestine de la Libraria Maranatha devine in mod indirect un ajutor umanitar. Puteti comanda carti crestine de aici: www.librariamaranatha.roAdauga un comentariu

 Ne bucuram sa avem alaturi de noi sponsori asa cum este si Libraria Maranatha, care pune in vanzare pentru cazurile noastre umanitare biblii din piele. Pentru cei care obisnuiesc sa citeasca biblia, aceste biblii din piele sunt ideale pentru a le folosi pentru studiu sau pentru mers la biserica. Pentru preoti, pastori si pentru oricine studiaza intens aceasta carte, exista biblii din piele de dimensiune mare, care au in componenta lor si harti, materiale ajutatoare, concordanta, etc. Pentru sexul frumos, exista biblii din piele de toate culorile, insa experienta arata ca cele mai cautate sunt biblii din piele de culoare alba si roz. Oferta librariei cuprinde si biblii din piele pentru tineri si copii, de toate marimile, dar se observa ca se prefera de acestia marimile mici. Oricare ar fi alegerea ta in materie de biblii din piele, iti reamintim, ca orice comanda de biblii din piele de la Libraria Maranatha devine un ajutor pentru cazurile umanitare pe care noi le sustinem.

Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.roAdauga un comentariu

 Suntem in criza. Acest cuvant este cel mai folosit in ultimii ani. Criza a afectat tot, de la mediul de afaceri pana la cel mai simplu om. Lucrurile nu par a se imbunatati, nici la nivel european nici la nivel global. Daca pana mai ieri nu iti puteai imagina ca grecii vor sta la coada pentru pachete cu hrana sau la cantinele saracilor, iata ca astazi se imtampla. Seful bancii mondiale ne spune ca omenirea este la un ,,soc distanta'' de o criza alimentara. Cu toate acestea, statisticile arata ca in lumea noastra peste 1 miliard de oameni sufera de foame.

 
 Criza nu a ocolit nici Romania. Sunt tot mai multi oameni care isi duc traiul de la o zi la alta. Cazurile umanitare au inceput sa se inmulteasca. Gasim tot mai multi copii si tineri care nu isi mai permit sa mearga la scoala sau sa isi continue studiile. Gasim familii care nu au ce sa puna pe masa la copii lor. Tot mai multi oameni isi pierd locurile de munca. Dar cel mai trist este ca gasim din ce in ce mai des parinti care sunt neputinciosi si care se lupta cu sistemul medical din Romania pentru viata copiilor lor. Ce putem face noi, oameni simpli, in fata atator nevoi? Sa dam o mana de ajutor acolo unde putem si cat putem.
 
De aceea, Librarie Crestina Maranatha se va implica in anul acesta in mai multe campanii umanitare, prin care sa aduca fericire si speranta in viata celor aflati in nevoie. Librarie Crestina Maranatha se ocupa cu vanzarea de carti crestine si Biblii in mediul online si a decis ca un procent din vanzari sa se indrepte spre cazuri umanitare. In acest sens am ales o asociatie umanitara cu care sa colaboram si care sa fie specializata pe domeniul umanitar. Am ales Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania. Impreuna cu aceasta asociatie ne vom implica in anul acesta in mai multe campanii umanitare. Clientii nostrii care vor comanda de la noi carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, vor ajuta in mod indirect aceste campanii umanitare.
 
In momentul de fata Librarie Crestina Maranatha este implicata in cazul umanitar ,,Rares Basarab'' care sufera de o boala incurabila si are nevoie de un aparat de respirat. 
 
Librarie Crestina Maranatha are in plan implicarea in toamna acestui an alaturi de Speranta pentru Romania intr-un proiect ,, Trimite un copil sarac la scoala'' prin care dorim sa ajutam 50 de copii saraci cu rechizite scolare si tot ce au nevoie in acest sens.
 
De asemenea, Librarie Crestina Maranatha doreste sa continue sustinerea adapostului pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Aici 30 de batrani ai strazii primesc hrana, adapost si ingrijire prin contributia noastra si a asociatiei umanitare Speranta pentru Romania.
 
Pentru ocazia Sarbatorilor de Iarna, alaturi de Speranta pentru Romania, dorim sa ne implicam in ajutorarea a peste 30 de familii sarace cu lemne de foc. De asemenea, dorim sa ajutam peste 100 de familii sarace cu alimente cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.
 
Dorim sa ne implicam in strangerea de fonduri pentru Nea Ion, un barbat de 45 de ani care nu are maini si picioare si dorim sa ii achizitionam doua proteze pentru picioare.
 
Libraria noastra va ofera cea mai bogata gama de carti crestine si orice comanda de la noi devine un ajutor pentru campaniile umanitare de mai sus.


Adauga un comentariu

 Mediul online ne ofera multe posibilitati de dezvoltare in domeniul vanzarilor. De aceea si noi, Speranta pentru Romania si Librarie Crestina Maranatha dorim sa fructificam aceasta posibilitate in vederea dezvoltarii vanzarilor in acest mediu cat si a promovarilor campaniilor noastre umanitare.

 Suntem o echipa tanara, dinamica si ne dorim sa cucerim cat mai mult in domeniul vanzarilor de carti crestine. Asa dupa cum ii spune si numele acestei librarii, oferta noastra de carte este exclusiv in domeniul de carti crestine. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostrii: biblii, carti crestine pentru copii, romane crestine, cadouri crestine, biblii pentru copii,etc.
 
Desi clientii nostri sunt numai cei care cauta carti crestine, in mod special neoprotestanti, ne bucuram zilnic de un numar frumos de vizitatori pe site-ul nostru. Librarie Crestina Maranatha a inceput vanzarile din luna Martie a.c, vanzari care au fost de la luna la luna in crestere. Cu toate acestea si avand in vedere faptul ca vanzarile noastre se fac numai in mediul online, simtim nevoia unui specialist in marketing online. De asemenea, suntem implicati in cazuri umanitare. Un procent important din vanzarile de carti crestine sustin cazuri umanitare grave si urgente.
 
Iata care sunt cerintele pe care Librarie Crestina Maranatha le are in vederea angajarii unui specialist in marketing online:
 
 
- Experienta de minim 1 an intr-o activitate similara din mediul online, cunostinte de marketing online, comunicare si
publicitate;
 
- Sa cunoasca bine social media, blogging, Facebook, Twitter, Google Adwords, Google Analytics, E-mail Marketing, SEO etc;
 
- Bune abilitati in conceperea a textelor in limba romana in vederea promovarii prin articole online;
 
- Abilitati de comunicare, organizare si planificare, spirit de echipa;
 
Pentru Librarie Crestina Maranatha va constitui un avantaj experienta anterioara intr-o agentie de publicitate online;
 
Sarcini/Responsabilitati:
 
- Va asigura si optimiza prezenta online a Librarie Crestina Maranatha, va propune si va implementa campanii de marketing online;
 
- Va gestiona bugetele de publicitate cu site-urile partenere (bannere, link-uri, advertoriale, comunicate de presa, concursuri etc);
 
- Va derula activitati de promovare ale Librarie Crestina Maranatha;
 
- Va identifica si centraliza informatii despre concurenta, clientii lor, preturile si categoriile de carti crestine;
 
- Va actualiza in permanenta continutul de pe site-ul librarie crestina Maranatha si conturile social media;
 
- Va urmari tendintele si va identifica noi oportunitati de promovare online;
 
 
Oferta (bonusuri, beneficii)
 
- salariu atractiv;
- mediu de lucru profesionist;
- posibilitatea cresterii pe plan profesional;
- servicii medicale, prime.
 
Trimite-ne CV-ul tau la librariamaranatha@gmail.com


Adauga un comentariu

Responsabilitatea sociala este o conceptie referitoare la contributia pe care trebuie sa o aiba companiile la dezvoltarea societatii moderne. In Romania conceptul acesta s-a dezvoltat mai mult in ultimii ani. Astfel, mari companii, cu renume si putere financiara si-au creat campanii media prin care isi promovau imaginea prin implicarea lor in activitati sociale, umanitare, etc. De aceea se spune ca o firma care doreste sa fie profitabila trebuie sa fie responsabila social. Dorim sa va prezentam pe scurt o astfel de firma care a inteles ce inseamna responsabilitatea sociala si se implica alaturi de noi in actiunile noastre umanitare. Este o firma mica, infintata in 2011 de o familie tanara. Librarie CrestinaMaranatha comercializeaza carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii. De la inceputurile acestei afaceri s-a hotarat ca un procent din castig sa mearga catre activitati umanitare.Astfel s-a creat o colaborare intre asociatia noastra umanitara si Librarie Crestina Maranatha. Aceasta librarie da dovada de responsabilitate sociala, chiar daca resursele cu care contribuie sunt inca mici, dar credem ca aceasta contributie se va mari odata cu dezoltarea acestei firme.

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania multumeste Librarie Crestina Maranatha pentru colaborarea frumoasa si speram ca impreuna sa rezolvam cat mai multe cazuri umanitare.

Site-ul librariei il gasiti aici: www.librariamaranatha.ro

 

 

 

 

 Adauga un comentariu

 Dupa ce Asoc. Speranta pentru Romania a prezentat cazul tanarului ugandez student la medicina in Romania dar ingrijitor la vaci, postul de televiziune Antena 3, ziarul online si tiparit Click.ro, ziarul Infocs.ro si site-ul postului de televiziune B1 tv, b1.ro, au preluat si difuzat acest caz. Astfel cat mai multi romani au putut afla despre tanarul Swizen din Uganda, student la medicina in Romania, care din lipsa de fonduri pentru a continua anul II de studii, s-a angajat ingrijitor la vaci in jud. Caras Severin. Asoc. Speranta pentru Romania a inceput strangerea de fonduri in valoare de 3 200 de euro pentru ca Swizen sa isi poata plati taxa scolara pentru anul II de studii. Vom reveni cu detalii. Iata mai jos articolele aparute in presa:

VEZI VIDEO AICI: http://sperantapentruromania.ro/vezi-video-antena-3-click-ro-infocs-ro-b1-ro-au-preluat-cazul-tanarului-ugandez-student-la-medicina/

VEZI VIDEO AICI: http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/818993/un-tanar-din-uganda-venit-in-romania-sa-invete-medicina-a-ajuns-sa-fie-ingrijitor-la-vaci

VEZI ARTICOL AICI:http://www.antena3.ro/romania/povestea-unui-tanar-din-uganda-a-venit-in-romania-sa-invete-medicina-si-a-ajuns-vacar-138801.html

VEZI VIDEO AICI: http://www.infocs.ro/index.php/2011/10/05/ajuta-un-tanar-ugandez-sa-lupte-pentru-viitorul-lui-video/

VEZI VIDEO SI ARTICOL AICI: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/a-venit-din-uganda-pentru-a-studia-medicina-dar-a-ajuns-vacar-vezi-o-poveste-emo-ionanta-video-12479.html

VEZI ARTICOL AICI: http://www.click.ro/news/national/venit-Uganda-medic-ajuns-vaci_0_1259874064.htmlAdauga un comentariu

In anul fiscal 2011-2012 Asoc. Speranta pentru Romania va invita sa directionati 2% din impozitul pe venit catre proiectele noastre. Cu cat mai multi oameni vor directiona 2% din impozitul pe venit catre proiectele noastre, cu atat mai multe persoane sarace vor fi ajutate. Daca ai prieteni, cunoscuti, colegi de munca, invitai sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre Speranta pentru Romania. Cu ajutorul oamenilor simpli ca tine, din 2006 (cand au inceput activitatile noastre), au fost ajutat oameni saraci, copii orfani, batrani singuri, familii sarace. Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre noi si vom putea sa continuam actiunile noastre de binefacere. Detalii aici: http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/Adauga un comentariu

Din ce in ce mai multi romani se inscriu in cadrul unor ONG-uri pentru a activa ca si voluntari in diferite domenii. Activitatea de voluntariat poate fi placuta si benefica celui care o practica, mai ales daca o comunitate larga beneficiaza de pe urma activitatii de voluntariat interprins. In mod special tinerii sunt cei care se inscriu cel mai des ca si voluntari. Sunt diferite proiecte si parteneriate de voluntariat care se creaza intre ONG-uri din Romania si din strainatate, multe din aceste activitati de voluntariat fii sustinute cu fonduri europene. La randul ei, Asoc. Speranta pentru Romania desfasoara proiecte de voluntariat in mod special pe timpul vacantei de vara, cand zeci de tineri se alatura proiectelor noastre de caritate si binefacere. Astfel tinerii construiesc, zidesc, fac Citeste mai mult…
curatenie sau ajuta persoane sarace, in mod special batrani care au nevoie de ajutorul nostru. Pentru mai multe informatii click aici: http://www.sperantapentruromania.ro/voluntariatAdauga un comentariu

Inca mai sunt persoane in Romania care doresc sa faca donatii pentru persoanele sarace. Donatii se pot face in diferite moduri, insa cel mai mult conteaza unde ajung acele donatii. De aceea, pentru ca donatia dvs sa ajunga la o persoana care chiar are nevoie de ea, exista Speranta pentru Romania. Donatori din tara si din strainatate sustin cu donatiile lor proiectele noastre de caritate si binefacere. Astfel, cu ajutorul acestor donatii zeci de persoane sunt ajutate: batrani, copii, oameni saraci, etc. Daca esti unul dintre donatori, si daca doresti ca donatia ta sa ajunga la o persoana care poate astazi nu are ce manca, poate ca viata ii este pusa in pericol de o boala, sau poate nu are cu ce se incalzi, atunci iti recomandam sa ne contactezi sau sa vizitezi site-ul nostru: www.sperantapentruromania.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS