Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mirona D in Blogul Mirona D | Data: 29-Sep-2009 | Afisari: 1106 | Comentarii:
Categorie: New media

M-am gandit la acest post pentru ca in acest moment suntem pe o retea sociala. Am pornit de la premisa ca platforma ne pune la dispozitie o intreaga paleta de subiecte care merita descoperite.

Incep prin a spune ca retelele sociale, in general, sunt de bun augur atata timp cat consumatorii online sunt constienti de existenta lor. Din perspectiva mea exista doua categorii de publicuri, si anume:  cele care sunt consumatoare active in spatiul online si digera rapid orice informatie noua si cele care nu sunt familiare cu noile aplicatii sau le evita nejustificat.

Reformulat, acest tip de networking transforma web-ul intr-o experienta sociala favorabila. Si aici, fac apel atat la organizatie - care disemineaza informatia, cat si la membri ei - care o ajuta, o modeleaza pozitiv si care ii poate da sfaturi. A rezultat astfel ca cele doua "voci" detin informatia si sunt capabile sa faca o treaba foarte buna daca lucreaza impreuna.

Sfatul meu: verificati-le si voi!Adauga un comentariu

Ultimele articole:
Comentarii recente:
Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS