Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 9-Jul-2010 | Afisari: 1994 | Comentarii: 2
Categorie: Despre noi

Ne simitim fericiti cand, dupa o zi incarcata la munca, acasa ne asteapta o masa calda si suflete vesele sa ne revada.

Ne bucuram atunci cand cand ne innoim garderoba cu un nou articol de vestimentatie, cel mai frumos si, totodata, cel mai eficient medicament pentru o stare mohorata.

Suntem fericiti rasfoind cu pofta pagini dulci, ingalbenite de vreme, intr-un hamac, in adierea vantului.

Ne binedispune o bere rece intr-o dupa-amiaza calduroasa de vineri, pe o terasa, alaturi de oameni dragi.

 

Pentru cele mai multe familii, un venit adecvat inseamna bani suficienti pentru asigurarea meselor zi de zi, plimbari cu autobuzul sau metroul, haine civilizate, utilitati, rechizite si bani de buzunar pentru copii. Pentru aceste familii nu sunt importante hainele scumpe, inlocuirea transportului in comun cu plimbarile cu taxiul, mesele la restaurante pretentioase sau detinerea unor masini luxoase. Cei mai multi si-ar dori bani macar pentru o vacanta, intr-un loc linistit din tara si nu neaparat intr-o locatie exotica. Pentru ei e de ajuns ca sunt sanatosi, iar daca nu, ar fi ferciti sa isi poate permite un tratament intr-un spital de stat cand unul se imbolnaveste.

Sunt oameni puternici, de la care avem multe de invatat, care isi coloreaza traiul greu cu zambete, multa incredere si speranta. Pentru ei nepretuite sunt fiecare clipe de viata, viata invatandu-i ca viitorul din astfel de momente e cladit, si nu din dorinte idealist proiectate.

Pe langa optimism insa, in cazul romanilor puten creiona si multe neajunsuri al caror inceput este mai mereu lipsa banilor. Sunt multe familii care au foarte putini bani pentru a-si asigura traiul, iar asta cauzeza un lant nesfarsit de probleme: copiii nu primesc tot ceea ce au nevoie, nu se mai simt motivati de educatie, iar tensiunea intre membrii familiei incepe sa apara. Sperand ca vor gasi solutii salvatoare, unii parintii aleg sa mearga in alta tara pentru a lucra, iar copiii raman in grija bunicilor, a unor rude sau chiar a unor straini.... Sacrifica amintiri alaturi de copii in schimbul banilor care sa-i ajute sa traiasca decent.

Sunt bucati de viata diferite. Oameni cu nevoi, greutati si bucurii diferite. Fericirea lor nu e aceeasi cu a ta sau a noastra. Dar toti ne putem uni pentru a contribui la a-i bucura pe cei care au mai putin. Ne dorim ca Imparte.ro sa fie locul in care toti cei care au nevoie de ajutor sa gasesaca o mica alinare.

A-i ajuta pe cei in nevoie te poate face fericit!

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS