Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 18-Jun-2015 | Afisari: 4752 | Comentarii: 0
Categorie: Voluntariat

Eşti pasionat de educaţie?
Eşti pasionat de educaţie?

Vino alături de noi sa creăm un proiect inedit pentru copiii şi adolescenţii din cartierul Militari.

Căutam voluntari responsabili şi entuziaşti care să împărtăşească cunoştiinţele sau pasiunile lor copiilor din comunitate în perioada 30 iunie - 31 august.
 
Clubul de educatie alternativă şi comunitară este un spaţiu educaţional creat pentru a schimba perspectivele şi oportunităţile copiilor şi adolescenţilor din cartierul Militari. Peste 30 de copiii îşi vor îmbunatăţi abilităţile de viaţă, vor participa la ateliere creative şi practice (jocuri, fotografie, dans, fotbal, dezvoltare emoţională etc.) şi vor fi ajutaţi să îşi îmbunătăţească competenţele la diverse materii şcolare.  De asemenea, vrem sa conectăm comunitatea locală prin întâlniri cu părinţi, membrii ai comunităţii locale (oameni care pot deveni o sursă de inspiraţie pentru copii), dar şi prin evenimente culturale şi sportive.
 
Vrei să vii în echipa noastră? Completează formularul - eliberare.com/voluntari
 
Pentru orice informații ne găsiți la cristina.simionescu@eliberare.org sau la Tel: 0722 689981.


Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS