Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 29-Apr-2015 | Afisari: 2491 | Comentarii: 0

Verificat de echipa Imparte.roIncepand de astazi, atat in beneficiul solicitantilor de ajutor care au create sau isi creeaza pagini de caz, dar si pentru siguranta donatorilor si pentru castigarea increderii acestora, am introdus viza "Verificat de Imparte.ro".

Simbolul grafic va fi inserat in paginile de caz verificate si certificate ca fiind reale de catre administratorii sau voluntarii Imparte.ro. Primele doua pagini de caz verificate pot fi vizualizate aici:
http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Pelin-Anne-Mary/1044
http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Aldea-Irina-Maria/1063

O pagina de caz trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii pentru a putea fi certificata:

 • Sa contina fotografii relevante ale persoanei care solicita sau in numele careia se solicita ajutor
 • Sa contina acte doveditoare ale situatiei medicale/sociale, lizibile, stampilate si semnate de autoritatile/institutiile emitente. In cazurile sociale in care nu exista documente doveditoare, se accepta actul/actele de identitate si/sau certificate de nastere. Fiindca multi evita sa posteze acte si fotografii de teama furtului de identitate, le sugeram sa ne trimita documentele pe adresa de e-mail admin@imparte.ro pentru a le sterge partial datele de identificare personale precum CNP, adresa de domiciliu, serie CI si pentru a le marca cu logo-ul Imparte.ro. Dupa ce le primesc prelucrate, isi pot construi paginile de caz.
  Cu toate ca este greu de crezut ca in aceasta epoca ultratehnologizata, nu poate fi gasit un telefon la un vecin, cu care sa poata fi facute niste poze de calitate la acte, acceptam si trimiterea lor prin posta cu plata la destinatie, urmand a le scana si trimite inapoi. Nu incurajam insa aceasta alternativa si este exclusa trimiterea de acte de identitate.
 • Descrierea cazului trebuie sa fie coerenta, relevanta si scrisa intr-o limba romana cat mai corecta (nu avem timpul necesar sa corectam texte, cu toate ca vom face si asta cu intentia de a ajuta), cu toate amanuntele necesare, pentru ca cititorii sa poata intelege situatia.
 • Campurile "Nume" si "Prenume" ale paginii de caz trebuie sa contina date reale, asa cum apar in actele doveditoare. Nu acceptam pagini de caz cu nume fictive.
 • Administratorii (creatorii) paginilor de caz cat si solicitantii directi de ajutor, sunt obligati sa raspunda oricaror solicitari de informatii suplimentare din partea administratorilor si voluntarilor Imparte.ro., pe orice cale de contact posibila, fie ea telefonica sau pe e-mail. In cazul unor dubii, persoanele apelate pot contacta Imparte.ro telefonic la numarul 0734 174 322 sau pe e-mail admin@imparte.ro, pentru certificarea identitatii apelantului si a relatiei cu Imparte.ro.

In situatia in care exista deja 240 de pagini de caz create, dorim sa recrutam doi voluntari care sa preia o parte din ele pentru verificari. Daca volunatrii isi exprima dorinta de a continua aceasta activitate si dupa verificarea paginilor existente, asiguram contract de voluntaritat conform prevederilor legale in vigoare, emis de nou infiintata Fundatie Sinergii pentru Viitor. Nu cautati site-ul web, inca este in lucru

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Sa aibe resedinta in Bucuresti
 • Sa aibe studii medii finalizate sau studii superioare in curs sau finalizate
 • Sa demonstreze calm, stapanire, diplomatie
 • Sa vorbeasca si sa scrie corect romaneste
 • Sa dea dovada de implicare, intelegere si rabdare
 • Sa fie dispusi pentru deplasari ocazionale la sediul Imparte.ro pentru mini training-uri antifrauda si tehnici de investigare si ancheta
 • Sa aplice intocmai in practica tehnicile invatate si sa nu devieze de la acestea, respectand setul de norme de conduita impus, pentru a nu leza in nici un fel persoanele investigate si nici imaginea Imparte.ro

Asteptam CV-urile pe adresa admin@imparte.ro cu mentiunea "Pentru certificare cazuri", asteptam sa participati la schimbari!

Cu drag, Echipa Imparte.ro

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS