Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 22-Nov-2013 | Afisari: 3578 | Comentarii: 0
Categorie: Donatii

Taifunul devastator din Filipine a fost urmat de masuri rapide din partea ONG-urilor si a institutiilor internationale pentru ajutarea victimelor si sinistratilor. Si multe vedete au sarit in ajutorul filipinezilor, care trec printr-un adevarat dezastru umanitar, dupa furtuna care a facut peste 4000 de victime. Iata cateva dintre vedetele cele mai implicate in ajutarea sinistratilor din Filipine, care au pierdut tot in urma taifunului Haiyan.

Jessica Alba

Actrica americana a donat rapid peste 50.000 dolari prin intermediul companiei sale de cosmetice, the Honest Company, si a promis ca va dubla donatiile tuturor angajatilor sai catre victimele taifunului din Filipine.

Victoria Beckham

Sotia faimosului fotbalist a colaborat de multe ori cu Crucea Rosie in campanii umanitare. Pentru ajutorarea victimelor taifunului care a lovit insulele Filipine, Victoria Beckham a umplut numeroase cutii cu haine pentru sinistrati.

Jamie Oliver

Bucatarul de renume international a raspuns rapid apelului umanitar si a participat la un teleton in Marea Britanie pentru strangerea de fonduri si ajutoare pentru sinistrati.

Barbra Streisand

Cantareata americana s-a implicat in ajutorarea victimelor prin fundatia proprie, The Streisand Foundation, si a promis o donatie importanta pentru ajutorarea filipinezilor care si-au pierdut casa in urma taifunului.

Chris Brown

Rapperul american implicat in mai multe scandaluri a fost unul dintre suporterii strangerii de alimente si haine pentru refugiatii din Filipine si si-a chemat fanii la actiune pe Twitter.

Rosario Dawson

Membra activa a Operation USA, ONG care deruleaza programe in Filipine de aproape 30 de ani, Rosario Dawson s-a implicat imediat dupa dezastru in strangerea de fonduri pentru achizitionarea de purificatoare de apa si generatoare electrice pentru filipinezii sinistrati.Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS