Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 8-Nov-2013 | Afisari: 5867 | Comentarii: 1

Cele mai multe minuni ale lumii antice nu au supravietuit pana in zilele noastre, dar daca vrei sa calatoresti si sa descoperi monumente impresionante ale omenirii, ai la dispozitie cele 7 minuni "noi" ale lumii, raspandite pe 3 continente. Descopera realizarile diferitelor culturi care dainuiesc in continuare si atrag numerosi turisti.

Ruinele de la Chichen Itza (Mexic), inclusiv o piramida impresionanta, dezvaluie ambitiile mari ale culturii mayase.

Marele Zid Chinezesc, o succesiune de peste 4000 de ziduri construite de-a lungul a secole, este vizibil si de pe Luna.

Colosseumul din Roma a rezistat pana in zilele noastre, aducandu-ne aminte de zilele in care gladiatorii se infruntau in arena sa.

In Peru, Machu Picchu este cel mai mare monument lasat in urma de incasi.

Sculpturile de piatra din Petra (Iordan) raman si astazi cea mai importanta atractie turistica a tarii din Orientul Mijlociu.

Construit drept mausoleu pentru sotia sahului Jahan, Taj Mahal a devenit unul dintre cele mai importante simboruile ale Indiei.

Inaltata in 1931, statuia lui Iisus din Rio de Janeiro vegheaza in continuare asupra locuitorilor capitalei Braziliei.Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS