Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 31-Oct-2013 | Afisari: 2733 | Comentarii: 0

Unele vedete sunt pur si simplu nesuferite, dar adesea aceasta imagine se diminueaza atunci cand publicul afla mai multe despre initiativele lor caritabile. Iata cateva dintre vedetele cele mai criticate in mediul online si in presa, care merita o a doua sansa din prisma actiunilor umanitare pe care le intreprind fara sa vrea publicitate de pe urma lor.

Kim Kardashian si Kanye West - Cel mai discutat cuplu al momentului are mai multi critici decat fani, dar initiativa lor de a refuza daruri pentru bebelus nu este cunoscuta de toata lumea. In loc sa primeasca numeroase cadouri scumpe dupa nasterea fetitei North West, Kim si Kanye le-au cerut prietenilor si apropiatilor sa doneze unui spital de copii din Chicago. Mai mult, cei doi au facut mai multe vizite unor copii bolnavi in spitale pentru a-i inveseli.

Taylor Swift - Cantareata acuzata ca isi foloseste muzica pentru a ataca fostii iubiti a donat recent 4 milioane de dolari pentru o initiativa educationala. Din banii lui Swift a fost construita o cladire si au fost dotate mai multe clase de muzica pentru elevi.

Katherine Heigl - Actrita a inceput sa atraga antipatia publicului dupa ce i-a criticat pe scenaristii serialului "Anatomia lui Grey", iar filmele sale isi gasesc tot mai putini fani. Heigl este insa o activista pentru drepturile animalelor si a infiintat si propria fundatie pentru facilitarea adoptiilor de animale (Jason Debus Heigl Foundation). O alta cauza in care s-a implicat Katherine Heigl este salvarea de vieti prin intermediul donatiei de organe.

Ashton Kutcher - Fostul iubit al lui Demi Moore nu este considerat simpatic de prea multa lume, dar lista lui de activitati caritabile include colaborari cu UNICEF si chiar propria fundatie (THORN). Cauza in care Ashton Kutcher este cel mai implicat este apararea copiilor de abuzuri sexuale si lupta impotriva traficului de persoane.

Kristen Stewart - Actrita din "Amurg" si-a pierdut o mare parte din fani dupa ce l-a inselat pe Robert Pattinson, dar a demonstrat apoi ca se poate conta pe ea in urgente umanitare. Stewart s-a implicat foarte mult in strangerea de fonduri pentru victimele uraganului Sandy, folosindu-si celebritatea pentru o cauza buna.

 

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/7_WWz2DSnT8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS