Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 25-Oct-2013 | Afisari: 2772 | Comentarii: 0

Agentia "ONU Femei" a lansat o noua campanie pentru a atrage atentia asupra prejudecatilor barbatilor impotriva femeilor. Chiar daca acestea sunt de cele mai multe ori ascunse in discutiile fata in fata, misoginismul isi arata fata intunecata pe internet.

Campania Agentiei Natiunilor Unite pentru Egalitate intre Sexe si Imputernicirea Femeilor releva misoginismul adevarat care este exprimat pe internet, sub protectia anonimatului. Fiecare dintre cele 4 postere include sugestii de cautare Google din 9 martie 2013 bazate pe cautari adevarate si populare inregistrate de motorul de cautare, de la "femeile nu pot sa conduca" pana la "femeile trebuie sa fie controlate".

"Reclamele sunt socante pentru ca arata cat de lung este drumul pe care il mai avem de parcurs pana la egalitatea dintre sexe. Sunt un semnal de alarma si speram ca mesajul sa ajunga departe", este mesajul echipei conduse de Memac Ogilvy & Mather Dubai care a creat campania pentru ONU Femei.Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS