Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: SimonaC in Blogul Imparte ro | Data: 10-Jul-2013 | Afisari: 1304 | Comentarii: 0
Categorie: Social

 Lee Jeffries este un fotograf britanic, autor al "Homeless", o serie de portrete alb-negru ale oamenilor strazii din SUA si Europa. Fotograful atrage, astfel, atentia asupra celor pe langa care trecem zi de zi, dar pe care, in cele mai multe cazuri, ii ignoram cu desavarsire.

Lee Jeffries este contabil de profesie, insa, pasionat fiind de fotografie, si-a slefuit singur abilitatile si a debutat ca fotograf sportiv. Ulterior, in urma unui incident pe strada, cand a fotografiat, fara stirea ei, o femeie fara adapost, si-a descoperit adevarata vocatie.

"A declansat un adevarat scandal! M-am simtit foarte rusinat si m-am vazut nevoit sa iau o decizie - sa plec sau sa ma duc la ea si sa imi cer scuze. Am ales a doua varianta, iar povestea ei si pozele pe care i le-am facut mi-au schimbat pentru totdeauna perspectiva asupra fotografiei de strada", a marturisit fotograful britanic.

De regula, Lee Jeffries incearca sa se imprieteneasca, mai intai, cu "modelele" sale, dupa care, la finalul sedintei foto, le ofera si niste bani.

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS