Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: danieli in Blogul Imparte ro | Data: 23-Apr-2013 | Afisari: 704 | Comentarii: 0

E un lucru stiut ca noi la Imparte.ro sustinem din inima toate initiativele ONG-urilor si ale voluntarilor, de fapt, ale oamenilor de bine in general.

Asa cum si Imparte.ro a evoluat dincolo de latura sociala, umanitara, si noi, echipa, am invatat sa apreciem eforturile si mai ales rezultatele obtinute de acesti oameni minunati. Oameni care de multe ori fac treaba pe care ar trebui s-o faca institutiile statului. Se creeaza astfel o lume paralela care compenseaza deficientele sau chiar lipsa sistemului.

Ii apreciem foarte mult pe oamenii din spatele campaniilor si proiectelor. Pentru ca se implica.
Pentru ca salveaza vieti. Pentru ca ajuta suflete. Pentru ca imbunatatesc putin lumea in care traim sau o fac mai probabila pentru generatiile viitoare.

Ii apreciem chiar daca uneori nu impartasim aceleasi credinte sau filozofii de viata. De fapt, cateodata misiunile unor din aceste organizatii sunt cumva in conflict cu ale altora. Dau un singur exemplu, acela al problemei avortului. Sunt multe argumente de ambele parti asa incat o dezbatere sa continue aproape la nesfarsit.

Ambele tabere insa nu doar sustin o pozitie ideologica si de credinta. Nimeni nu apreciaza sofistii. Fie ca se afla de o parte sau de cealalta, oamenii din spatele organizatiilor ajuta alti oameni. Salveaza vieti si salveaza suflete.

Pentru ca e usor sa stai in fotoliu si sa te declari pro sau contra unei chestiuni. Cand faptele sunt insa sustinute de vorba, atunci ai parte de respectul tuturor si poti atrage alti oameni sa sustina cauza pentru care tu muncesti.

Acest post se vrea a fi atat o felicitare sincera pentru cei ce actioneaza in numele binelui, dari si un indemn la actiune pentru cei ce se multumesc sa tina predici si sa-si impuna un punct de vedere.

Pentru ca la final cred ca va cantari mai mult cand vom putea spune ce am facut, decat de ce parte a baricadei am fost.

Sa coboram din tribune in teren si sa facem parte din joc.

Spor si putere de munca!

sursa foto: flickr.comAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS