Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 22-Mar-2013 | Afisari: 1086 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Pe 23 martie 2013 sarbatorim din nou un eveniment important pentru intreaga planeta. Maine, la ora 20.30 sarbatorim Ora Pamantului 2013!

Evenimentul "Ora Pamantului" a crescut de la initiativa unui oras in 2007 si a devenit cea mai mare campanie a planetei, unind milioane de oameni.

Tu ce vei face maine, la 20.30?


In 2013, organizatia WWF (World Wide Fund for Nature) ne provoaca inca o data sa face MAI MULT, si sa ne luam angajamentul de a ne schimba stilul de viata, pentru a reduce impactul negativ asupra planetei.

Hai sa provocam lumea! Hai sa salvam Pamantul! Hai sa stingem impreuna lumina, timp de o ora! Maine, la 20.30!

Earth Hour a fost desemnata Ora Pamantului in anul 2007 de catre WWF si The Sydney Morning Herald, cand 2.2 milioane de locuitori ai Sydney-ului au participat la eveniment si au stins luminile. Urmand exemplul populatiei din Sydney, multe alte orase din lumea intreaga au adoptat evenimentul in 2008.

Vezi si videoclipul oficial - Ora Pamantului 2013Ora Pamantului la OnestiOra Pamantului la CraiovaOra Pamantului la TargovisteOra Pamantului la Castelul PelesAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS