Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Imparte ro in Blogul Imparte ro | Data: 8-Mar-2013 | Afisari: 2436 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Astazi este Ziua Femeii, o zi frumoasa si gingasa ca toate femeile dragi din viata ta. De 8 martie, surprinde-le cu o felicitare si un gand bun venit din partea ta.

Iata cateva felicitari de 8 martie din care poti alege.
Mesaje de 8 martie

"Draga mea mama, Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine... si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi".

"Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboar,a Si in a lui privire, Va aduce mult noroc si fericire!".

"Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pentru grijile avute, noptile pierdute si iti mai spun ceva, te iubesc cu toata inima mea!".

"In Martie, iti dorim sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul. O primavara cu multa bucurie!".

"Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!".Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS