Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 20-Dec-2012 | Afisari: 1509 | Comentarii: 1
Categorie: Donatii

Cu multa caldura in suflet am demarat campania "Scrisori catre Mos Craciun" prin care suntem alaturi de toti copiii care il asteapta anul acesta pe Mos Craciun.

Pentru noi, Craciunul este cel mai frumos moment al anului si la fel vrem sa fie pentru toti copiii. De aceea, am creat Scrisori pentru Mos Craciun, proiect prin care fiecare copil ii poate scrie Mosului si, mai ales, fiecare copil poate avea Mosul lui.

Cine este Mos Craciun?

Ce trebuie tu sa faci? Sa citesti cu atentie scrisorile copiilor catre Mos Craciun, sa o alegi pe cea care iti place cel mai mult, sa o "revendici" si pur si simplu sa devii Mos Craciun pentru copilul respectiv.

Cine ii va scrie lui Mos Craciun?

Ii pot scrie lui Mos Craciun toti copiii cuminti spunandu-i ce isi doresc sa le aduca Mosul. Asteptam scrisori din toate colturile tarii, de la copiii cuminti de toate varstele. Mos Craciun va fi atent si cu scrisorile pe care le primeste din partea copiilor mai putin norocosi, care nu se bucura de caldura unei familii, dar care sunt cuminti, au note bune la scoala, si spera la un viitor mai bun.

Pe noi ne-au induiosat mult scrisorile pe care le-am primit! Unii copii isi doresc ghetute pentru a se juca in zapada, altii lemne sa faca focul in casa, altii alimente, muuulte jucarii, si o multime de alte lucruri.

Campania "Scrisoare catre Mos Craciun" este un proiect caritabil al portalului caritatii Imparte.ro si se va incheia la data de 31 decembrie, cand toti copiii vor isi vor primi cadourile!
Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS