Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 6-Dec-2012 | Afisari: 664 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Ca in fiecare an, de Craciun vom avea brad in birou! Asa ca, ne-am decis! Luni vom face bradul de Craciun si ne vor ajuta si colegii de birou.

Obiceiul pe la noi este ca fiecare coleg care ne viziteaza sa puna cate un glob in brad. Vom pune poze pe Facebook, vom asculta colinde si de dimineata, inainte sa ne apucam de treaba il vom astepta pe Mosu', care ne-a promis sa ne aduca in fiecare dimineata cate ceva bun in spiritul Craciunului.

Am primit covrigi calzi cu ciocolata si mere, jeleuri, eugenii, turta dulce, portocale, figurine de ciocolata, obiecte decorative, chiar si o carte de colorat!

Avem si o surpriza pentru voi!

Vom lansa cat de curand o campanie de Craciun, specifica Imparte.ro, foarte draguta si bineinteles, in scop nobil. Nu va spunem mai multe, dar veti afla cu siguranta despre ce e vorba.

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS