Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 16-Nov-2012 | Afisari: 1339 | Comentarii: 2
Categorie: Donatii

Sunt atatea moduri prin care poti sa faci un bine. Important este sa afli ca poti fi de ajutor. De aceea am scris acest post. Iti spunem ce campanii sociale si evenimente se organizeaza si ce tipuri de donatii poti sa faci. Este vizata toata lumea: parinti, copii, tineri, pasionati de masini, sustinatori ai ONG-urilor, oameni buni, femei si barbati.22 octombrie – 15 decembrie - "Fiecare jucarie poate aduce bucurie"

Parintii cu copii pot face o fapta buna cu ocazia sarbatorilor de iarna. Ninodino.ro le lanseaza o provocare caritabila. Daca copilul tau vine acasa cu un pliant in care este descrisa aceasta campanie, deja vei fi pus in fata faptului de a dona sau nu. Mecanismul campaniei este aici.

13-20 noiembrie - "Saptamana Globala de Actiune"

Imparte.ro ridica mainile sus in campania "Saptamana Globala de Actiune"! Ce poti face tu? In primul rand, afla mai multe despre aceasta campanie de amploare aici ca sa-ti faci o idee ce va insemna ajutorul tau. Daca si tu vrei ca toti copii sa supravietuiasca varstei de 5 ani semneaza petitia online! Ai cinci pasi de urmat pentru a-ti aduce contributia in aceasta campanie.

15 noiembrie - 31 decembrie - "Mos Craciun pentru o zi"

Daca ai ratat Halloween-ul si inca mai ai pofta sa te costumezi, fa-o intr-un scop bun! Costumul lui Mos Craciun te asteapta pentru ca intre 15 noiembrie si 31 decembrie tu poti fi "Mos Craciun pentru o zi" in cadrul Asociatiei Lumina!

Poti sa participi donand haine, jocuri, dulciuri, alimente sau bani, iar gestul tau il va ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la copiii si tinerii adulti, beneficiari ai serviciilor de ingrijire paliativa oferite de Asociatia Lumina. Informatii aici.

Noiembrie - Decembrie – Campania "De la inima la inima"


Campania "De la Inima la Inima" isi propune sa ofere un Craciun de neuitat copiilor din orfelinate si ONG-uri. Fiecare dintre noi poate fi un Mos Craciun, si de acum exista Posta lui Mos Craciun, unde poti intra in contact cu copiii prin scrisori. Campania isi propune sa-i gaseasca fiecarui copil abandonat un prieten cu care sa corespondeze. Ce zici? Ai face asta? Mai multe informatii gasesti aici.

8 decembrie / 15 decembrie - "Impotmoliada 2012"

Impotmoliada 2012 - "Fii Campion pentru semenii tai! este un eveniment cu un format special conceput pentru sprijinirea pasionatilor incepatori si nu numai, dar si pentru cultivarea spiritului 4x4 avand in final un scop umanitar.

In urma banilor incasati se vor achizitiona alimente de baza pentru ajutorarea in prag de sarbatori a unor familii modeste din zona Frunzanesti-Fundeni, judetul Calarasi. Evenimentul are loc pe 8 decembrie, iar actiunea umanitara se desfasoara la o saptamana dupa, respectiv pe 15 decembrie. Mai multe informatii aici.22 decembrie - Concert umanitar pentru Andrada Uskar

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania organizeaza la Sala Copiilor din Bucuresti un concert umanitar pentru Andrada Uskar. Concertul va avea loc sambata seara, pe data de 22 Decembrie. Speram ca prin acest concert umanitar sa reusim sa strangem o suma consistenta pentru ca Andrada Uskar sa poate continua tratamentul impotriva leucemiei., reprezentantii Asociatiei Speranta pentru Romania. Detalii despre eveniment aici.

Campania Jucarii de plus

Pana pe 29 decembrie, Ikea desfasoara pentru a-l treilea an consecutiv campania "Jucarii de plus", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea si incurajarea proiectelor educationale ale organizatiilor nonguvernamentale  "Salvati Copiii" si "UNICEF". Mecanismul este simplu, tu cumperi o jucarie, Ikea doneaza un euro, iar beneficiarii sunt atat copiii din Romania, cat si din alte tari aflate in curs de dezvoltare.

 
Pe masura ce vom afla de alte evenimente si campanii, vom completa acest post. De asemenea, nu ezitati sa ne anuntati daca stiti si voi ca exista o astfel de campanie. Cu cat implicam cat mai multe persoane, cu atat mai mult bine facem.

Ps: Spune-ne si noua in ce actiune te-ai implicat si de ce :)Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS