Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 25-Oct-2012 | Afisari: 705 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Stii care sunt faptele bune pe care intentionezi sa le faci in acest weekend? Daca nu ai inca planuri, iti spunem noi cum iti poti petrece acest weekend. Sfatul nostru este sa incerci una din faptele bune sau pe toate. Fapte bune pentru weekend-ul 26 – 28 octombrie.

  • Targul Toamnei din Bucuresti. Sfarsitul de saptamana iti ofera prilejul sa donezi jucarii, hainute sau dulciuri neperisabile pentru copiii sarmani la "Targul Toamnei". Evenimentul are loc vineri, 26 octombrie, intre orele 15.00 si 18.00 si se va desfasura la sediul centrului social "La Bunici", care functioneaza in incinta fostului Spital Caritas (strada Maximilian Popper nr. 17A, Bucuresti).
  • Participa la targul de Sfantul Dumitru de la Muzeul Satului in perioada 26-28 octombrie, unde te vei bucura de spectacole de teatru, concerte de muzica populara si religioasa romaneasca, bulgareasca si cipriota. Vizitatorii ce poarta numele de Dumitru sau Dumitra vor avea acces gratuit la Targul de Sfantul Dumitru de la Muzeul Satului pe baza buletinului.
  • Doneaza obiecte. Daca te apuci de o curatenie rapida prin sifonier si ai lucruri pe care nu le mai porti, doneaza-le pe Imparte.ro! Sunt atatea persoane care au nevoie de haine, mai ales groase de iarna. Poti dona si alte obiecte pe care nu le mai folosesti: obiecte de gospodarie, electronice, mobilier, jucarii, carti, alimente.

Weekend placut!

Sursa foto: dragonrouge.comAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS