Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 17-Aug-2012 | Afisari: 1360 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Stii care sunt faptele bune pe care intentionezi sa le faci in acest weekend? Sfatul nostru este sa incerci una din faptele bune sau pe toate. Fapte bune pentru weekend-ul 17 – 19 August.

Bucuresti

Plimbare in parc. Daca ideea unei plimbari in parc iti surade, nu pleca de acasa fara carti si jucarii! Pana pe 19 august, poti dona carti si jucarii pentru copiii din familiile defavorizate din sectorul 3. Donatiile se colecteaza pe aleea principala a parcului Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), in intervalele orare 8.00 - 11.00 si 17.00 - 20.00.

Maraton caritabil de lectura. Vineri, 17 august, incepand cu ora 19, in Club Legere (Piata Rosetti) va avea loc o lectura maraton cu scop umanitar. Proiectul ii apartine lui Catalin Tete, care si-a propus sa renoveze o cladire veche, cu scopul de a oferi cursuri de initiere in arta plastica, gratuit! Pretul biletului de intrare este de 10 lei, insa daca doresti poti face si donatii.

Ateliere de joaca la Muzeul Antipa. Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” organizeaza in perioada 20 – 31 august “Atelierele de joaca si dezvoltare”, dedicate copiiilor cu varstele intre 8 si 12 ani.

Increderea, cooperarea, adaptabilitatea si capacitatea de comunicare sunt doar cateva din abilitatile pe care micutii le vor deprinde in cadrul acestor ateliere. Se folosesc piese si accesorii de constructie, parasuta, mingi si alte materiale auxiliare surpriza.

Cursul este tinut de Daniela Stanciu, cu experienta de peste 10 de ani in domeniul resurselor umane si de peste doi ani in lucrul cu copii. Cursul este structurat in zece sedinte, de luni pana vineri, de la orele 16.00 si 18.00. Costurile de participare sunt de 210 lei/copil pentru 10 ateliere iar inscrierile de participare se fac in limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro.

Film in aer liber. Caravana Metropolis te asteapta in parcul Al. I. Cuza (fost IOR), pe Insula Pensionarilor, in perioada 14 august - 2 septembrie.

Iata si programul de weekend:

Vineri, 17 august, ora 21.30: Izvorul femeilor
Sambata, 18 august, ora 21.30: Perfect Sense
Duminica, 19 august, ora 21.30: Iubire persana

Brasov

Festivalul de Film Istoric de la cetatea Rasnov. Cetatea Rasnov gazduieste intre 10 – 19 august 2012 un eveniment deja traditional. Vei asista la un maraton cinematografic (peste 40 de productii) cuprinzand cele mai noi si mai valoroase filme documentare si de fictiune, concerte, dezbateri si conferinte pe teme istorice.

Festivalul de Film Istoric de la Rasnov ti-a pregatit o calatorie in timp, vizionand filme care au ca subiect diferite momente istorice: Atentatul terorist de la JO Munchen 1972, Jubileul Reginei Elisabeta a II-a, Insula Ada Kaleh, Sfarsitul lumii si Transilvania. Festivalul se va bucura de prezenta unor invitati de marca: Ivan Patzaichin, medaliat la JO din 1972, Henry Hershkowitz, sportiv din delegatia Israelului la Munchen 1972, Cristian Topescu precum si actorul Marius Manole.

Chisinau

Duminica, 19 august, va avea loc cea de-a doua editie a campaniei "Ajuta clopotelul sa sune pentru fiecare copil", in Scuarul "Feciorilor Patriei – Sfanta Amintire", sectorul Rascani, Chisinau (bd. Moscova colt s. Miron Costin), incepand cu ora 18.00.

Daca doresti sa contribui la aceasta campanie, poti sa faci o donatie oricat de mica sau poti sa donezi rechizite scolare pentru copii. Toti cei care vor participa la eveniment, pot veni insotiti de copii sau nepoti, pentru ca in cadrul campaniei va fi organizat un program distractiv pentru acestia.

Pe Imparte.ro

Te asteptam in fiecare zi pe Imparte.ro, cu o fapta sau un gand bun :). Iar daca timpul iti permite sa fii mai generos in weekend, adauga o oferta de donatie, trimite o felicitare caritabila, spune si prietenilor tai despre noi, sau spune-ne daca faci ceva deosebit in acest weekend, pe pagina noastra de Facebook. Si, nu uita sa donezi paine.

Iti uram un weekend plin de fapte bune!

Sursa foto: nicethingsnow.comAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS