Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 3-Aug-2012 | Afisari: 952 | Comentarii: 0
Categorie: Social

Luna August este cu siguranta luna faptelor bune si a concertelor caritabile. Afla ce petreceri caritabile au loc vara aceasta si cum poti sa te implici. Ce zici, ai da un bilet pentru o donatie in scopuri nobile?

Spectacol caritabil pentru Szidonia


Sambata, 4 august, incepand cu ora 18.00, la Biserica Reformata din Cetatea Targu Muresului va avea loc un spectacol caritabil, care vine in sprijinul unei fetite de 3 ani. Szidonia are nevoie de un transplant de ficat, insa pretul acestei interventii chirurgicale este de 125 de mii de euro, la care se mai adauga suma de 50.000 de euro pentru tratamentul postoperatoriu.

La spectacolul caritabil vor veni artisti vocali, membri ai corului mixt al Filarmonicii de Stat Targu-Mures, instrumentisti, grupuri vocal-instrumentale si actori ai Teatrului National, respectiv Teatrul de papusi Ariel din Targu-Mures.

Poti dona orice suma de bani, important este sa mergi la spectacol!

Kamelia, George Hora si Anastasia canta pentru viata lui Ion Constantin

Tinerii artisti au sustinut joi, 2 august un concert caritabil la Timisoara pentru a-i oferi o sansa la viata lui Ion Constantin, un tanar de 21 de ani, care a fost diagnosticat cu o forma agresiva de cancer: Osteosarcom Femural. Tanarul are nevoie de o operatie care se poate face doar intr-o clinica din Viena, in schimbul sumei de 70.000 de euro. Din pacate, Ion Constantin nu dispune de acesti bani, iar eforturile financiare ale familiei sale sunt deja foarte mari.

Poti ajuta din orice colt al tarii

Chiar daca nu ai fost la concert, il poti ajuta si tu Ion Constantin sa faca aceasta operatie. Poti dona bani pentru acesta in urmatoarele conturi, deschise la Banca Romana de Dezvoltare si Banca Carpatica:

In lei:
RO40 CARP 0112 0066 3127 RO01
RO66 BRDE 110SV 2238 8581 100

In Euro:
RO94 CARP 0112 0066 3127 EU01
RO88 BRDE 110SV 3051 8681 100

Inna concerteaza pentru recuperarea copiilor si tinerii cu diabet si hemofilie

Inna urmeaza sa sustina un concert la Timisoara, in data de 5 august si a declarat ca tot onorariul sau va merge catre Centrul Medical "Cristian Serban". Inna va dona 15.000 de euro pentru punerea pe picioare a centrului, dupa ce a fost afectat de un puternic incendiu in primavara acestui an.

Cantareata isi asteapta fanii la concert in Piata Unirii din Timisoara.

Petrecere caritabila cu muzica electronica

Pe 11 august, Timisoara va fi din nou gazda unei petreceri caritabile cu scopul de a veni in ajutorul Cantinei de Ajutor Social. Petrecerea cu muzica electronica va avea loc in cadrul Cafe Deja Vu din Timisoara, de la ora 23 si ii va avea in line – up pe Dan Maxim, Tina si Mrk.

Intrarea este 10 lei, iar toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati Cantinei de Ajutor Social Timisoara.

Sursa foto: 123rf.comAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS