Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 28-Jun-2012 | Afisari: 2574 | Comentarii: 0
Categorie: Social

„Scopul meu in viata este sa fiu independent, iar visul meu este sa traiesc o viata normala din plin. Vreau intr-adevar sa pun limitele deoparte si sa traiesc viata din plin. Ca sa depasesti un obstacol trebuie sa realizezi unde te afli si sa te vezi depasind acele obstacole, focalizandu-te pe lucrurile pozitive, folosind la maxim abilitatile.

Eu pur si simplu iubesc viata”
, Nick Vujicic

Nicholas James Vujicic (4 decembrie 1982) s-a nascut cu Tetra-amelia, o afectiune rara caracterizata prin absenta tuturor celor patru membre. A avut o copilarie grea, nu si-a putut face prieteni, dar in cele din urma si-a acceptat handicapul si a inceput propria organizatie non-profit "Life without limbs" (Viata fara membre), la varsta de saptesprezece ani. In prezent, el este cunoscut ca vorbitor motivational oferind prelegeri in toata lumea despre traiul cu dizabilitati, speranta si gasirea sensului in viata.

La varsta de 10 ani, Nicholas se gandea la toate lucrurile pe care nu le va putea face niciodata si de care nu se va bucura, din cauza handicapului sau. Insa, parintii au fost cei mai buni prieteni ai lui si l-au sustinut tot timpul. Pentru a scrie, i-au construit un dispozitiv de tinut creionul, lipit de un deget ce tine loc de picior stang.
 
Dupa terminarea liceului, a urmat cursurile Universitatii Griffin din Logan, Australia, de unde a obtinut o dubla specializare, in Contabilitate ai Planificare financiara.
 
Este orator motivational profesionist de la 23 de ani, a vorbit in fata a peste 1 milion de oameni de pe tot globul, carora a vrut sa le transmita ca, prin vointa si determinare, orice necaz poate fi depasit si ca nicio provocare nu este de neinvins. Iata exemplul sau personal: Nick are propria companie de discursuri motivationale, face afaceri imobiliare, investeste pe piata de valori, iar prin intermediul propriei fundatii ajuta scoli din tarile lumii a treia si sprijina construirea de spitale si orfelinate.

Acum Nick are 29 de ani si a invatat cum sa duca o viata normala, cum sa fie fericit si cum in viata nu conteaza doua picioare sau doua maini. Azi el se descurca fara maini si fara picioare singur: scrie la calculator, se distreaza, inoata, pescuieste, face surf, calareste si joaca fotbal ori golf.

Cu cateva luni in urma, Nick Vujicic, care a fost anul trecut si in Romania, s-a casatorit cu Kanae Miyahara, fata cu care s-a logodit in 1 august 2011. Ei au avut nunta in data de 12 februarie 2012, in California. Nick este cu adevarat un om implinit, are o sotie alaturi si toate motivele di nlume sa fie fericit! Ii uram si noi cele mai bune ganduri omului care a impresionat lumea intreaga prin vointa sa.

Puteti urmari mai jos un videoclip despre viata lui Nick Vujicic:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k89u1ATig6w

Viata lui Nick este un exemplu pentru toate persoanele pe care le cunoastem pe Imparte.ro, care se lupta zilnic cu diverse afectiuni. Indemnul nostru este sa nu va pierdeti speranta, sa luptati in fiecare clipa si sa aveti credinta ca maine va fi o zi mai buna.Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS