Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: MironaD in Blogul Imparte ro | Data: 5-Mar-2012 | Afisari: 1307 | Comentarii: 0

Asociatia Maia din Bucuresti se pregateste de o serie de cursuri de educatie non-formala in domeniile comunicarii si managementului creative.

Cursul „PR pentru non-profit” se adreseaza reprezentantilor din organizatiile neguvernamentale care doresc sa isi foloseasca resursele interne eficient si sustenabil. Cursul se va axa pe instrumente si canale de comunicare, identificare si atingere beneficiari si publicuri tinta, bugete si strategii creative de comunicare. Studiile de caz pe proiecte reale si crearea de mini-planuri de comunicare pe proiectele derulate de participanti vor reprezenta punctele cheie ale cursului.

Cursul se desfasoara la Bucuresti in zilele de 19 (luni) si 20 martie (marti) 2012, intre orele 11.00 si 17.00, cu sprijinul si la sediul Romanian-American Foundation. Numarul de participanti va fi de 10. Trainer va fi Oana Ionita, specialist comunicare si manager cultural.

Continutul cursului este livrat pro-bono de catre trainer. Spatiul de desfasurare este oferit pro-bono de catre Romanian-American Foundation. Taxa de participare este de 10 (zece) lei / persoana si acopera exclusiv protocolul (coffee&more).

Pentru inscriere trimiteti, pana pe 10 martie 2012, pe adresa maia@asociatia-maia.ro:

-un CV cu poza
-chestionar completat (descarcabil de aici)

Sursa: asociatia-maia.roAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS