Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Echipa Special Olympics Romania, formata din 34 de sportivi (din care sase parteneri) a participat intre 15-21 martie la cel mai important eveniment sportiv mondial dedicat persoanelor cu dizabilitati intelectuale - Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, Abu Dhabi 2019. Acestia s-au intrecut la opt discipline sportive: atletism, bocce, gimnastica artistica, inot, judo, patinaj role, tenis de camp, tenis de masa si au castigat 56 de medalii (17 de aur, 18 de argint, 21 de bronz). La editia precedenta de la Los Angeles, din 2015, sportivii romani au castigat 21 de medalii la sapte discipline sportive.

Detalii aici: http://www.imparte.ro/Stiri-si-evenimente-caritabile/56-de-medalii-pentru-delegatia-Romaniei-la-Jocurile-Mondiale-de-Vara-Special-Olympics-Abu-Dhabi-2019-4216.html
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS