Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Statistici
Tipul contului:Solicitant
Retea:Prestabilit
Vizualizari Profil:673 vizualizari profil
Prieteni:0 prieteni
Actualizat:1 an (i) in urma
Data Logare: 8-Feb-2019
Profil
Comentarii
Fotografii
 
Informatii Personale
Prenume:
Florin
Nume:
Coconu
Zi de nastere:
31 August 1980
(39 ani)
Sex:
Masculin
Detalii de contact
E-mail:
coconuflorin@yahoo.com
Telefon:
0728898044
facebook:
https://www.facebook.com/coconu.florin
Detalii personale
Judet:
Braila
Localitate:
Braila
Ultima scoala absolvita:
facultate
Venit:
indemnizatie
Starea civila:
Necasatorit(a)
Despre mine:
Buna ziua,
Numele meu este Florin Coconu, am 38 ani si locuiesc in orasul Braila. Sunt tetraplegic, ca urmare a unei fracturi de coloana cervicala (la nivelul gatului). In anul 1995 am mers cu prietenii la Dunare si, intr-un moment teribil de neatentie, am plonjat in apa (cu capul inainte) fara sa controlez adancimea; am dat cu capul de fundul apei si in acel soc, coloana a cedat.
Urmarea… sunt de 23 de ani utilizator de scaun rulant si total dependent de insotitor, in cazul meu, fiind parintii. A fost foarte greu, este foarte greu si va fi si in continuare, pt parintii mei si pentru mine. DAR…viata este o lupta, pentru oricine. Duc o durere pe care greu o exprim in cuvinte si anume, faptul ca in loc sa fiu eu sprijinul si ocrotitorul parintilor mei, situatia este exact invers. Batranetile bat la usa si groaza ma cuprinde ca o menghina de suflete.
Problema mea este ca locuiesc la etajul 1 si nu pot sa cobor pe scari. Pana acum cativa ani reuseam cu tata (cu multa greutate) dar, datorita unei boli cardiace, acum nu mai are voie sa depuna acest efort. Mama are probleme cu coloana vertebrala dar si cu tensiunea arteriala. Pot spune ca sunt prizonierul propriului corp dar si cel al apartamentului in care locuiesc. Este incredibil de greu sa nu poti iesi afara din casa cu saptamanile si uneori cu lunile…
Am tot cautat solutii pe internet si am gasit un elevator de transport pe scari. Practic, acest elevator se ataseaza sub carutul rulant si cu ajutorul lui coborarea si urcarea treptelor devine mult mai usoara si fara un efort deosebit. Problema e ca nu avem capacitatea financiara sa achizitionam acest elevator. Ambii parinti sunt pensionari, pensii foarte mici, iar eu ca persoana cu handicap de gradul 1 nici nu pot visa ca voi reusi sa-l cumpar. (Link - https://sistemeortopedice.ro/35-elevator-transport-pe-scari)
Astfel, imi strig durerea si frustrarea catre dumneavoastra si catre oamenii buni care imi vor auzi povestea, in speranta ca voi reusi, in sfarsit, ‘’sa cobor si sa urc niste simple scari’’.
Va multumesc pentru orice ajutor!

Adresa: Oras Braila, Cartierul Obor, Strada Hipodrom (colt cu Albinei), numarul 63, scara 2, etajul 1

Banca Transilvania, Coconu Florin, Cont IBAN
RO55BTRLRONCRT0348492701

Activitate Recenta

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS