Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Statistici
Tipul contului:Solicitant
Retea:Prestabilit
Vizualizari Profil:191 vizualizari profil
Prieteni:0 prieteni
Actualizat:6 luna (i) in urma
Data Logare:22-Feb-2019
Profil
Comentarii
 
Informatii Personale
Prenume:
Emilia
Nume:
Dinescu
Zi de nastere:
2 October 1975
(43 ani)
Sex:
Feminin
Detalii de contact
E-mail:
dinescuemilia@yahoo.com
Telefon:
0767309818
facebook:
Emilia Dinescu
Detalii personale
Judet:
Arges
Localitate:
Mioveni
Ultima scoala absolvita:
Liceu
Profesia:
Pensionar handicap
Locul de munca:
Acasa
Venit:
1000
Starea civila:
Necasatorit(a)
Copii:
3
Despre mine:
Mă numesc Dinescu Emilia Dana sunt domiciliata flotant în orașul Mioveni str. Petre Zugravul nr. 11 bl L5 sc E et 3 apt 12 județul Argeș cod 115400 telefon 0767309818.
Cu stima si respect vin inainte de dv cu problema mea. Copilul meu cel mai mic Ezel in varsta de 8 ani a avut unele probleme de comportament la scoala si din acest motiv am fost trimiși de conducerea scolii la terapie. El este un copil bun, invata foarte bine si sunt foarte bune rezultatele scolare, dar probabil toate problemele prin care am trecut in ultimul timp au afectat psihicul. Am început terapia ABBA cu doamna psiholog în octombrie și am nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua pentru că deja am achitatl 5 luni pentru terapie și evaluarea psihologică. Face terapie individuală de 2 ori pe săptămână, marțea și vineri, care costă 70 de lei ședința și o terapie de grup, sâmbătă care este gratuită.
Vin inaintea dvs cu aceasta scrisoare pentru ca nu stiu cum sa ma descurc financiar din venitul meu si cu respect va cer ajutorul. Eu sunt despărțită de soțul meu de peste un an de zile și sunt singura întretinatoare a familiei. Sunt persoana cu handicap care suferă de hemipareză spastică dreaptă, scolioza dorsală și am gradul de handicap 2 sau accentuat. Din pensia de handicap și de boală și alocația copiilor și alocația complementară de la primărie și bursele de studii pentru copii nu pot decât să mă descurc cu alimentația zilnică a copiilor nu pot avea alte cheltuieli suplimentare. Menționez că sunt 3 copii care merg la școală și au rezultate bune la învățătură.
Vă rog din suflet să mă ajutați cu această scrisoare, deoarece sunt convinsa că doar cu ajutorul dvs și al oamenilor de bine pot rezolva această problemă cu Ezel.
I-am explicat doamnei psiholog situația financiară în care mă găsesc și am obținut o confirmare printr-o adeverinta pentru a găsi ajutor financiar pentru copilul meu dar nu știu unde să mă adresez în rezolvarea problemei mele de aceea va rog sa ma sprijini. Atașez copii de pe actele mele și ale copiilor dacă e nevoie îmi spuneți ce trebuie. Mulțumesc mult pentru timpul acordat.
Am 2 conturi deschise la CEC unde primesc pensia de handicap si banca Transilvania unde primesc alocatia copiilor
RO04BTRL00301201K93283XX DINESCU EMILIA DANA COD CLIENT0K93283 BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA MIOVENI
sau contul CEC
Dinescu Emilia Dana cod iban RO46CECEC001946267320811 AGENTIA MIOVENI
Mulțumesc anticipat pentru timpul acordat.
Cu stima Dinescu Emilia Dana oras Mioveni strada Petre Zugravul nr 11 bl L5 sc E etj 3 apt 12 judetul Argeș cod 115400 telefon 0767309818
Activitate Recenta

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS