Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Centrul de Zi “Something new” - Centrul de consiliere si sprijin pentru parinti si copii
Centrul de zi “Something new”, l-am deschis din dorinta de a veni in ajutorul copiilor proveniti din familii cu nevoi speciale. Dorim să îi ajutăm pe acești copii să depasească diferitele situații grele cu care se confruntă familia lor, astfel încât ei să se poată dezvolta normal pe plan social, emoțional, intelectual si artistic. Majoritatea famililor se confruntă cu diferite probleme și nu reusesc să depasească momentele critice, singuri. Centrul de zi “Something new” își dorește să joace un rol important în viața acestor oameni, sprijinindu-i.
Profesionalismul, afecţiunea, delicateţea personalului, spiritul pedagogic şi metodologia folosită
în cadrul Centrului de zi “Something new”, ajută copilul la deschidere, cooperare şi schimbare. Intervenţia are în vedere obţinerea unor rezultate pe termen lung.
În cadrul centrului de zi “Something new”, li se oferă copiilor aflaţi în situaţii de risc, servicii de găzduire (4 ore/zi), educare, dezvoltare artistica, socializare şi petrecerea timpului liber, consiliere psihologică şi suport social pentru familiile lor. Serviciile oferite sunt benefice pentru copii şi familiile acestora, acestea reuşind să depăşească situaţiile critice prin care au fost nevoiţi să treacă.
 
 
 
 
 
 

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS