Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Responsabilitate sociala Vodafone Firsts programul care te incurajeaza sa faci lucruri extraordinare pentru prima data
 

Vodafone Firsts, programul care te incurajeaza sa faci lucruri extraordinare pentru prima data

 

Vodafone Firsts este programul initiat de Vodafone prin care oamenii din lumea intreaga sunt incurajati sa faca lucruri extraordinare cu ajutorul tehnologiei. 

"Vodafone Firsts este despre inovatia personala si felul in care inspiram oamenii sa gandeasca diferit. Tehnologia mobila a schimbat atat de mult vietile noastre, intr-un timp destul de scurt. Astazi, putem sa ne planificam o calatorie in cateva secunde. Sau putem sa ii ajutam pe oameni sa isi implineasca visurile”, a declarat Barbara Haase, Vodafone Group Brand Director.

Primele 3 astfel de initiative care sunt sustinute la nivel global sunt cele ale lui Mary Kom, campioana olimpica la box, surfer-ul englez Tom Lowe si muzicianul sud-african Spoek Mathambo.


Cucerirea celui mai de temut val din lume

Tom Lowe este un surfer englez care viseaza sa cucereasca cel mai de temut val din lume, Todos Santos, val ce se produce in nordul regiunii Baja California din Mexic. 

Pentru a ii sustine initiativa, Vodafone Firsts ii va pune la dispozitie tehnologia mobila pentru a localiza si prinde valul, cat si o aplicatie de monitorizare meteo si a oceanului, ce ii va permite sa localizeze cu acuratete valul cu ajutorul telefonului mobil.

tom lowe

 

Tehnici de auto-aparare pentru femeile indiene

Mary Kom, campioana olimpica la box in varsta de 30 de ani, viseaza sa le ajute pe femeile indiene sa deprinda tehnici de auto-aparare si dezvoltare personala, pentru a face fata conditiilor sociale precare. Cu ajutorul tehnologiei mobile oferite de Vodafone Firsts, visul acesteia va deveni realitate.

Mary Kom

 

Prima compilatie muzicala etnico-culturala din Africa de Sud

Spoek Mathambo, originar din Africa de Sud, doreste sa realizeze prima compliatie muzicala formata din fragmente preluate de la mai multe grupuri etnice si culturale din Africa de Sud. Cu ajutorul tehnologiei puse la dispozitie de Vodafone si a aplicatiei de Cloud, unde muzicianul si-a incarcat inregistrarile adunate de-a lungul calatoriei sale muzicale prin Africa de Sud, Spoek a reusit sa isi indeplineasca acest vis si sa realizeze primul mix etnico-cultural din Africa de Sud.

Spoek Mathambo

Pe langa aceste initiative sustinute, pe site-ul firsts.com puteti gasi si alte provocari remarcabile, sub sloganul “Vodafone te ajuta sa faci lucrurile pentru prima data!”

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Puterea exemplului

Fundatia Vodafone Romania

Crowdfundingul - momente cheie in evolutia tehnicii de multifinantare

5 aplicatii care te ajuta sa iti transformi visele in realitate

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: