Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Responsabilitate sociala Madonna a inaugurat platforma de activism social "Art For Freedom"
 

Madonna a inaugurat platforma de activism social "Art For Freedom"

 

"Art For Freedom" este o platforma digitala de activism social, initiata de Madonna si sustinuta de VICE, cu scopul de a promova libertatea de exprimare prin intermediul unor proiecte artistice in forma video, audio, fotografica sau poetica. Debutul proiectului este marcat de un scurt metraj de 17 minute creat de Madonna si celebrul fotograf Steven Klein, care poate fi deja urmarit in totalitate online sau descarcat gratuit.

"Scopul meu este sa arat prin intermediul Madonna'secretprojectrevolution' angajamentul meu creativ pentru a inspira schimbarea in lume cu ajutorul expresiei artistice. Sper ca filmul meu, precum si alte proiecte ale "Art for Freedom" sa reprezinte un indemn si sa le ofere oamenilor un loc unde sa-si exprime propria expresie creatoare pentru a ajuta la lupta impotriva opresiunii, intolerantei si multumirii de sine", a declarat Madonna, potrivit looktothestars.org.

"Secretprojectrevolution" este distribuit prin BitTorrent Bundle, iar cei interesati pot descarca gratis filmul si continutul extra oferind o adresa de email.

BitTorrent Bundle este un concept nou de platforma de distributie tip torrent, care creeaza o legatura intre consumator si artist, oferindu-le acestora sansa de a controla modul in care isi distribuie creatiile, cerand celor interesati fie doar o adresa de email, fie o suma de bani.

Cei care descarca "secretprojectrevolution" vor primi fotografii din timpul filmului si trei trailere in format HD, precum si un interviu realizat cu Madonna de catre Edy Moretti pentru VICE Magazine si un mesaj al artistei.

"Filmul functioneza pe mai multe niveluri. Analizeaza inchisorile noastre private, cum actionam, cum ii tratam pe cei din jur. Pune la indoiala guvernarea si modelele nostre de gandire. Gandeste-te, puterea artei ar putea aduce pacea", a explicat Steven Klein, regizorul proiectului, care colaboreaza cu Madonna de peste un deceniu.

Madonna a vrut prin intermediul acestui film sa inceapa o "revolutie a iubirii", un film in care sunt reprezentati simbolic toti cei care sufera din cauza regimurilor represive din intreaga lume. Urmareste integral pelicula "secretprojectrevolution":
 


Madonna s-a implicat de-a lungul timpului in numeroase proiecte caritabile, menite sa sprijine educatia copiilor din tarile slab dezvoltate, oferind sprijin financiar pentru construirea a zece scoli primare in Malawi.

ArtForFreedom.com este deschisa tuturor artistilor care vor sa se implice in activism social prin arta.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Madonna - profil de vedeta caritabila

Drepturile viitoarelor mame

Drepturile persoanelor fara adapost

Drepturile omului – prezentare generala

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: