Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Responsabilitate sociala Concerte caritabile de Craciun
 

Concerte caritabile de Craciun

 

Concertele caritabile de Craciun au impanzit deja calendarul lunii decembrie si au loc in mai toate regiunile din tara. Daca vrei sa imbini caritatea cu distractia si voia buna, o poti face participand la concertele organizate in scop caritabil in aceasta perioada. Fondurile stranse in urma vanzarii biletelor sunt distribuite catre copii si alte categorii de persoane defavorizate, cu scopul a le lumina si inveseli sarbatorile de iarna.

Concert caritabil de Craciun - Concerte caritabile de CraciunMotessori Romania (Bucuresti)

Fundatia Montessori Romania organizeaza, pe 23 decembrie, un concert caritabil de Craciun, cu scopul strangerii de fonduri pentru infiintarea primului centru educational Montessori gratuit pentru copii. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, iar in program se vor regasi recitaluri spectaculoase oferite de coruri de copii din Romania si Europa. Biletele pot fi achizitionate sunand la numerele de telefon 0754.090.912 sau 0749.095.144.

Concert caritabil de Craciun - Asociatia Deschide Inima (Gura Humorului)

In cadrul programului de responsabilitate si constientizare sociala "Imparte cu mine", Asociatia Deschide Inima va organiza un concert live caritabil la Gura Humorului (Casa de Cultura Gura Humorului). Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, cu scopul strangerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor defavorizati. Pretul unui bilet este de 5 lei si poate fi achitionat direct de la Casa de Cultura.

Concert Caritabil de Craciun (Oradea)

Fundatia Comunia, Biserica Baptista Speranta Oradea si Ansamblul de Clopotei Hosala organizeaza, pe 13 decembrie, un concert caritabil de Craciun pentru ajutorarea persoanelor nevoiase, in perioada sarbatorilor. Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului Oradea, iar biletele pot fi achizitionate sunand la numerele de telefon 0748237751 sau 0745842598.

Concert caritabil de Craciun - Povestea unei carti (Judetul Salaj)

Pe 17 decembrie, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj va fi gazda unui concert caritabil de colinde sustinut de elevi din liceele locale. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean al Elevilor Salaj, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana si Centrul de Cultura si Arta. Scopul concertului este sa colecteze cat mai multe carti pentru a fi donate copiilor fara posibilitati. Astfel, in locul biletului de intrare, fiecare persoana care participa la eveniment trebuie sa doneze o carte.

sursa foto: exploremedicinetv.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Traditii in postul Craciunului

Donatiile – un nou obicei de Craciun?

Cum sa intinzi o mana de ajutor in Postul Craciunului

Ajunul Craciunului - obiceiuri si traditii specifice poporului roman

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: