Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 

Un an de fapte bune

 

Ai trait sentimentul de bucurie cand ai ajutat pe cineva? Ai facut o fapta buna pana acum? Sau, ai primit o donatie din partea cuiva?

Cu veselie in glas, iti spunem noi ce inseamna sa faci o fapta buna! Poti sa lasi pe cineva in fata ta la coada in magazin, poti sa-i dai un leu batranului care asteapta afara, poti sa participi la o campanie sociala sau poti sa devii voluntar pentru o asociatie caritabila, sau poti sa donezi carti, haine, ori jucarii. Ce vrei tu si poti atata timp cat sunt de folos altcuiva!

Puteti sa va imaginati cat de mult conteaza atentia pe care o acordati unei persoane vulnerabile? Puteti sa va inchipuiti ce simte acea persoana cand primeste ajutor de la o persoana necunoscuta, cand se asteapta mai putin? Este un sentiment minunat sa stii ca poti ajuta pe cineva printr-un gest minor, dar puternic. Noi toti, putem imparti bucurie, speranta si fapte bune, pentru ca om cu om am putea sa facem lumea sa fie un loc mai fericit.

Prima comunitate caritabila din Romania a implinit un an. Daca vrei sa lasi un mesaj o poti face aici, pe pagina dedicata.

Caritatea vine in multe forme. Si pentru asta, exista imparte.ro. Daca vrei sa pasesti in comunitatea noastra te primim cu bratele deschise. De ne esti alaturi in continuare, sarbatorim impreuna cu tine un an de fapte bune!

IMPARTE MAI DEPARTE caritatea, omenia, bunatatea pentru ca aici am adunat toate faptele bune pe care le-am facut impreuna intr-un an de zile!

imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.