Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

 

Declaratia 2%

 

O data pe an poti alege catre cine sa directionezi 2% din impozitul tau pe venit. Poate ca este o alegere grea, mai ales daca iti pasa ce se intampla la nivel social in Romania.

De aceea, am dezvoltat de curand pe imparte.ro o noua facilitate ce se adreseaza atat ong-urilor cat si persoanelor fizice: Declaratia 2%.

Pentru ONG-uri:

Uploadeaza acum in pagina fundatiei cele doua forumlare pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit: forumlarul 230, pentru salariati si forumarul 200, pentru persoane fizice autorizate, completate cu datele tale de identificare. Daca nu ai inca o pagina de prezentare a fundatiei, o poti crea aici.

Pentru persoane fizice:

Descarca acum declaratia 2% pentru redirectionarea impozitului pe venit. Ajuta fundatiile si institutiile sociale inscrise pe site sa isi indeplineasca programele sociale. Ai la dispozitie formularul 230, daca esti angajat, sau formularul 200, daca esti persoana fizica autorizata. Formularele completate se depun pana pe data de 15 mai 2011 la Administratia Financiara de care apartii sau se pot trimite pe mail fundatiei pe care ai ales sa o sustii!

imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.