Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntariat pentru copii la parcul de distractii
 

Voluntariat pentru copii la parcul de distractii

 

Pentru a marca finele unei vacante efervescente, copii beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei sunt invitati la parcul de distractii. Initiativa apartine voluntarilor din randul angajatilor RBS Bank, care vor insoti copiii la Terra Park, bucurandu-se impreuna de atractiile celui mai mare parc de distractii din tara.

Joi, 5 septembrie 2013, un numar de 22 de Voluntariatvoluntari ai RBS Bank viziteaza Centrul Comunitar Generatii din sectorul 6 al capitalei, interesati sa cunoasca serviciile sociale si educationale menite sa sprijine copiii din medii defavorizate. Vizitarea centrului si o sesiune de jocuri interactive, vor fi urmate de o inedita surpriza oferita copiilor de catre voluntarii dornici sa-si faca noi prieteni din randul celor mici – o dupa amiaza la Terra Park. Peste 30 de copii, beneficiari ai programelor sociale ale Fundatiei, vor participa la aceasta actiune, ghidati si incurajati, umar la umar, de noii lor prieteni.

Vacanta copiilor care frecventeaza Centrului de zi Generatii a insemnat o serie de experiente frumoase si educative - ateliere diverse de creatie florala sau din condimente, tabara integenerationala la Zarnesti, participarea la Swimathon, organizarea cursului Engleza pentru viata, si se finalizeaza cu o aventura memorabila la parcul de distractii, alaturi de voluntarii RBS Bank.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I.  Misiunea FPMR este de a actiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, in spiritul demnitatii, solidaritatii si promovarii talentului si valorilor culturale romanesti.  Fundatia urmareste de asemenea sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar în comunitatile in care se implica, specificul proiectelor FPMR fiind dat de caracterul lor intergenerational.

Despre Centrul Comunitar "Generatii":
Centrul de zi "Generatii" din Bucuresti vine in intampinarea nevoilor varstnicilor, tinerilor si copiilor intr-o abordare "intergenerationala", noua si unica in Romania. Centrul aduce impreuna persoane apartinand mai multor generatii si creeaza cadrul in care varstnicii, tinerii, copiii socializeaza, invata lucruri noi, se ajuta reciproc si primesc sprijin din partea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Despre RBS Bank:
RBS Bank (Romania) S.A. face parte din Grupul Royal Bank of Scotland si are o strategie de business concentrata pe deservirea clientilor companii de top internationale si locale de dimensiuni mari, precum si a clientilor institutionali. Banca este prezenta pe piata romaneasca din anul 1995, fiind una dintre primele banci straine care au deschis operatiuni in Romania.

Articol realizat de:

ioana.petrea ioana.petrea
2 articole postate
Publica din: 2013-07-15
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntari de succes: Petrina Costoiu, voluntar Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Unde donez bani sa ajut copiii

Implicare sociala. Despre ingrijirea celor batrani

2012 - Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: