Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntariat in Nepal
 

Voluntariat in Nepal

 

Daca vrei sa faci voluntariat in Nepal, organizatia nonguvernamentala Sansar din Marea Britanie a dat startul unui program care isi propune sa ofere o mana de ajutor scolilor din Nepal, una dintre cele mai sarace tari de pe mapamond. Se cauta profesori cu experienta care vor impartaseasca tot ceea ce stiu copiilor nepalezi si sa influenteze in mod pozitiv viata comunitatii locale.

Organizatia vrea sa recruteze in principal profesori care predau engleza, arta, sportul sau geografia. Sunt binevenite, totodata, si cadrele didactice specializate in alte discipline.

Stagiile vor avea loc de-a lungul anului si se vor intinde pe o durata de 5, 8 sau 10 saptamani. Exista si posibilitatea de a urma stagii de 2 sau 3 ani. Mai multe detalii se pot obtine trimitand un e-mail la volunteers@oursansar.org sau sunand la numarul de telefon +44 (0)127 377 3976.

Voluntariat in Nepal - datorii si responsabilitati

Profesorii voluntari care aplica pentru acest program vor avea obligatia de a preda materiile pe care le stapanesc copiilor care invata la unitati de invatamant din Nepal. Numarul de ore predate variaza de la o scoala la alta si va fi anuntat inainte de plecare cadrelor didactice in aceasta tara.

Pe lista de datorii si responsabilitati figureaza dezvoltarea si implementarea partilor curiculumului si metodelor de predare. De asemenea, profesorii vor oferi sprijin si asistenta colegilor de breasla din Nepal, atunci cand li se va cere acest lucru. Se vor implica activ in viata scolii participand la diferite evenimente, festivaluri, precum si la activitati extracurriculare.

Voluntariat in Nepal - cerinte

Voluntarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- cunoasterea fluenta a limbii engleze;
- experienta in predat;
- abilitati de lucru in echipa;
- entuziasm in lucrul cu copiii si cu organizatiile caritabile;
- abilitatea de a preda unor grupuri de elevi care nu vorbesc limba engleza;
- doua referinte.

Pentru un program de 5 saptamani in Chitwan sau Hetauda, profesorii trebuie sa stranga fonduri in valoare de cel putin 650 de lire sterline (788 euro). Pentru programele de 8 si 10 saptamani valoarea minima este de 760 (933 euro), respectiv 850 lire sterline (1043 euro).

Sursa foto: oursansar.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roVoluntariat Nepal
coemntarii
Buna ziua, Sunt interesata de acest program,si as vrea sa stiu ce pot face ca sa pot fi luata in considerare. Ca si cerinte cred ca m-as incadra,nivel de limba engleza,experienta in predat si dorinta de a lucra cu copii.
Adaugat de: iuliaslincu89 la data de 11-January-2013, 16:05
linie gri
 
Re: voluntariat in Nepal
coemntarii
Pentru mai multe detalii, trimiteti cererea d-voastra catre organizatori, la adresa volunteers@oursansar.org sau sunand la numarul de telefon +44 (0)127 377 3976. Orientativ, trebuie sa aveti un CV pregatit. Cu siguranta, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.
Adaugat de: Imparte la data de 14-January-2013, 11:57
linie gri
 
asta e concediu
coemntarii
d-na/d-soara iulia- mai intai ganditi-va ca trebuie sa faceti rost de cel putin 800€. englezii -ca ei au venit cu propunerea- au bani, da' romanu' de unde scoate atatia bani?
Adaugat de: Dragos la data de 14-January-2013, 17:46
linie gri
 
Daca puteti , go for it!
coemntarii
Pt masterul in strainatate trebuie un portofoliu de note bune si participari la diverse concursuri organizate de ambasada, sau asociati din aceeas zona de interes. Aceste voluntariate confera si ele un plus. Dupa mine este o investitie in viitor, ocazia sa faci ceva pentru niste copii care se plang ca nu au mancare! nu jucari si dulciuri sub pomul de craciun. In plus experienta de a trai intr-o alta tara este unica, costa cum e si normal dar prin voluntariat iesi mult mai castigat. Pacat ca mai am un an pana sunt calificata.
Adaugat de: he0ky la data de 24-January-2013, 15:15
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul pentru copii

Voluntariatul in orfelinate

Voluntariat pe termen scurt in Africa

Voluntariat international

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: