Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntariat in Iasi
 

Voluntariat in Iasi

 

Persoanele care locuiesc in Iasi si care doresc sa se implice in campanii si activitati de voluntariat pot apela la o serie de fundatii si asociatii care sunt in permanenta cautare de voluntari. Oportunitatile de voluntariat in Iasi sunt numeroase si destinate in special copiilor si persoanelor defavorizate sau aflate in dificultate.

Urmatoarele institutii ofera oportunitati de voluntariat in Iasi:

Voluntariat in Iasi: Salvati Copiii Iasi

"Salvati Copiii" Iasi este o organizatie non-guvernamentala care actioneaza de mai bine de 10 pentru respectarea drepturilor copiilor. Organizeaza campanii de sprijinire a copiilor aflati in dificultate si ofera servicii de promovare si consiliere privind drepturile si protectia copilului, asistenta psihosociala, socio-medicala si recuperare socio-scolara, consiliere si reabilitare psiho-sociala pentru copiii abuzati.

Persoanele care vor sa se implice in proiectele demarate de Asociatia "Salvati Copiii" Iasi pot scrie un mesaj la adresa voluntar@salvaticopiii.ro, care sa contina un CV sau o scurta descriere si motivatia pentru care vor sa devina voluntari.

Cei care vor sa faca parte din echipa de voluntari a Fundatiei "Salvati Copiii" din Iasi pot folosi si urmatoarele date de contact:

Adresa: strada Buridava, nr. 10, Iasi
Telefon: 0232.219.986
Email: iasi@salvaticopiii.ro

Voluntariat in Iasi: Fundatia Star of Hope Iasi

Fundatia "Star Of Hope" Iasi este o organizatie non-guvernamentala care are ca misiune ajutarea si sustinerea copiilor aflati in dificultate, in special a celor cu dizabilitati. Copiii care sufera de sindrom Down, autism si paralizie cerebrala sunt sprijiniti sa aiba acces la joaca, educatie si dezvoltare in propria comunitate.

Persoanele care vor sa faca parte din echipa de voluntari a fundatiei se pot inscrie la sediul Fundatiei Star of Hope Romania:

Adresa: Bariera Veche, nr. 3, Iasi
Telefon: 0232 216253
E-mail: office@starofhope.ro

Voluntariat in Iasi: Centrul Diecezan Caritas Iasi

Centrul Diecezan Caritas Iasi este o organizatie care isi dedica activitatea mai multor forme de ajutor social si comunitar, ofera servicii de recuperare pentru copiii cu dizabilitati, consiliaza gratuit familiile aflate in dificultate, ofera ingrijire medicala si sociala la domiciliu si sprijina educatia copiilor proveniti din familii sarace.

Cei care sunt interesati sa desfasoare activitati de voluntariat in cadrul proiectelor demarate de Centrul Diecezn Caritas Iasi au la dispozitie urmatoarele date de contact:

Adresa: Str Sararie, nr 134, Iasi
Telefon: 0232.210.085
Email: caritasvoluntariat@yahoo.com

Voluntariat in Iasi: Fundatia Serviciilor Sociale Bethany Iasi

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop imbunatatirea vietii persoanelor dezavantajate, in special a copiilor si familiilor. Ofera servicii de asistenta sociala in prevenirea separarii copilului de familia biologica si lucreaza cu persoanele cu nevoi speciale sau care provin din medii defavorizate.

Persoanele din judetul Iasi care doresc sa faca parte din echipa de voluntaria fundatiei pot folosi datele de contact:

Adresa: Strada Varianta Uzinei nr. 1, Iasi
Tel: 0232.278.535
Email: georgiana.vieru@bethany.ro, iasi@bethany.ro.

Voluntariat in Iasi: Fundatia "Alaturi de Voi"

Fundatia "Alaturi de Voi" este o organizatie non-guvernamentala, care raspunde direct nevoilor socio-profesionale ale persoanelor infectate cu HIV.

A fi voluntar ADV inseamna sa participi alaturi de echipa fundatiei la campanii de informare, educare si constientizare in institutii de invatamant, la desfasurarea activitatilor de socializare cu tinerii, realizarea activitatilor recreative cu copiii spitalizati pe care ii insotesc la teatru, cinema si parcuri.

Daca vrei sa te alaturi echipei de voluntari ADV te poti inscrie pe site-ul fundatiei Alaturi de Voi sau la urmatoarele date de contact:

Adresa: Str. Vovideniei, nr. 10, Iasi
Telefon/Fax : 0232 - 275568, 0232 - 313214
Email : office@alaturidevoi.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat in Timisoara: oportunitati si informatii pentru aplicare

Voluntariat in Nepal

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: