Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntariat in Bucuresti
 

Voluntariat in Bucuresti

 

Oportunitatile de voluntariat in Bucuresti sunt foarte generoase, motiv pentru care oricine doreste sa faca voluntariat in Capitala poate gasi domeniul care sa se potriveasca pregatirii profesionale sau asteptarilor personale.

Daca vrei sa afli ce activitati de voluntariat poti desfasura in Bucuresti, ti-am pregatit o lista de optiuni si informatii utile care sa te ajute sa le accesezi mai usor.

Voluntariat in Bucuresti: Fundatia Chance for Life

Fundatia Chance for Life este o organizatie neguvernamentala care are ca scop dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. ONG-ul ofera suport emotional si social publicului tinta si contribuie la formarea spiritului civic al romanilor.

Persoanele interesate sa desfasoare activitati de voluntariat in cadrul fundatiei au la dispozitie urmatoarele date de contact:

Adresa: Bd. Timisoara nr. 61, Bl. C3, sc. 2, parter, apt. 23, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021. 433. 707
Email: voluntari@chanceforlife.ro

Voluntariat in Bucuresti: Asociatia Portico

Portico este o organizatie neguvernamentala, apolitica, care dezvolta proiecte sociale pentru Bucuresti, in parteneriat cu companii private si cu autoritatile locale. Scopul Asociatiei Portico este acela de a dezvolta proiecte sustenabile in domeniile sanatatii si educatiei, care sa contribuie la imbunatatirea conditiilor de viata ale bucurestenilor.

Daca vrei sa faci voluntariat pentru un Bucuresti mai frumos, poti afla mai multe informatii despre programele Asociatiei Portico la date de contact:

Adresa: Strada Lisabona nr 11, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.230.4811
Email: voluntar@asociatiaportico.ro

Voluntariat in Bucuresti: Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale "Trebuie"

Organizatia "Trebuie!", filiala Bucuresti, este o asociatie non-profit care asista peste 900 de copii, tineri si adulti cu deficiente psihice din Bucuresti si in zonele limitrofe. Organizatia "Trebuie" are ca scop imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati mintale in societate, reprezentarea familiilor membre in ceea ce priveste problematica pe care o ridica dizabilitatea mintala, sustinerea si crearea de modele de bune practici pentru integrarea cu drepturi depline a persoanei cu nevoi speciale in comunitate.

Date de contact:

Adresa: Calea Grivitei Nr. 71, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.310.7146
Email: trebuie_bucuresti@hotmail.com

Voluntariat in Bucuresti: Fundatia "Salvati copiii"

Fundatia "Salvati Copiii" Romania este o organizatie care militeaza pentru drepturile si protectia copilului. Scopul Organizatiei "Salvati Copiii" Romania este de a obtine progrese marcante privind modul in care copiii sunt tratati si de a produce schimbari imediate si de durata in viata acestora.

Daca doresti sa te alaturi fundatiei, poti folosi datele de contact:

Adresa: Intrarea Stefan Furtuna nr. 3, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.316.6176
Email: rosc@salvaticopiii.ro

Voluntariat Bucuresti: Crucea Rosie Romana

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie. Crucea Rosie asigura asistenta umanitara in caz de dezastre si vine in sprijinul persoanelor vulnerabile, contribuie la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii.

Date contact:

Adresa: Str. Biserica Amzei nr.29, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021. 317. 6006
Email: crucearosie1@yahoo.com

Vrei sa devii voluntar? Inscrie-te aici!

Completeaza mini-profilul de voluntar si aplica la cele mai noi activitati de voluntariat publicate de fundatiile partenere Imparte.ro!

Sursa foto: doverdistrictvolunteering.org.uk

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat in Timisoara: oportunitati si informatii pentru aplicare

Voluntariat in Nepal

Voluntariat in Iasi

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: