Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntariat in Asia
 

Voluntariat in Asia

 

Voluntariatul in Asia iti ofera sansa de a te alatura miilor de oameni din lumea intreaga care isi unesc eforturile pentru ajutorarea comunitatilor defavorizate din regiune. Facand voluntariat, ai satisfactia de a ajuta oamenii mai putin norocosi si oportunitatea de a calatori si de a te lansa intr-o provocare personala si profesionala cu beneficii garantate. Iata cateva dintre cele mai importante organizatii si agentii care recruteaza voluntari in zona, dar si modalitatile de aplicare pentru ele!


Serviciul de Voluntariat VSO

Voluntariat in AsiaVoluntary Service Overseas (VSO) este considerata cea mai importanta agentie internationala care recruteaza si trimite voluntari in regiuni defavorizate din Africa si Asia. Voluntarii plasati de agentie activeaza in mai multe domenii de interes pentru imbunatatirea calitatii educatiei si sistemului de sanatate, sprijinirea dezvoltarii sociale si optimizarea mijloacelor de trai sustenabile.

Pentru a deveni voluntar in cadrul VSO, intra pe site-ul Vso.org.uk, documenteaza-te cu privire la ce presupune actiunea de voluntariat si completeaza o cerere de inscriere.


Friends for Asia

"Friends for Asia" este o organizatie de voluntariat specializata in recrutarea si plasarea voluntarilor straini in proiecte umanitare din Bali, Nepal, Thailanda sau Vietnam.

Pentru a aplica pentru un stagiu de voluntariat in aceste regiuni, intra pe site-ul Volunteerasia.org si completeaza cererea de inscriere online.

Workaway

Workaway.info este un site care-ti permite sa faci un schimb echitabil de experienta, oferindu-ti munca de voluntar in schimbul diverselor beneficii: calatorii gratuite in diferite regiuni din Asia, invatarea limbii sau punerea in practica a abilitatilor si talentelor in vederea dezvoltarii personale si profesionale.

Pentru a avea acces la ofertele pe care gazdele le ofera in schimbul activitatii de voluntar, trebuie sa te inscrii pe site si sa platesti o taxa de 22 de euro (persoana singura) sau 29 de euro (cuplu).

Global Citizen

Global Citizen este un stagiu de voluntariat adresat studentilor care doresc sa faca voluntariat in strainatate, in cele 113 tari din retea, inclusiv Asia. Proiectul este initiat de AIESEC Bucuresti, care va face si selectia voluntarilor pe baza formularului de aplicare, a doua interviuri si a unei perioade de instruire. Costul taxei de participare este de 100 de euro.

sursa foto: travelwireasia.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul in vreme de criza sau cum gestul tau face diferenta

Voluntariat pe termen scurt in Africa

Voluntariat international

Proteste in Europa si Asia de Ziua Internationala a Muncii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: