Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Voluntar de vacanta
 

Voluntar de vacanta

 

Voluntar de vacanta de prima clasa! In acest articol ma adresez tuturor voluntarilor dornici sa calatoreasca, si celor care vor sa invete cat mai multe. Tu vei fi cel mai renumit voluntar de vacanta, pentru ca te simti bine in pielea ta in timp ce ii ajuti pe ceilalti si ai un simt al aventurii ridicat. Fii voluntar de vacanta incepand de pe acum!

De ce sa fii voluntar de vacanta?

Pentru ca atat voluntariatul de acasa cat si cel dintr-o tara straina devine tot mai binecunoscut si apreciat de catre studenti, absolventi, oameni cu un job, care cauta noi experiente, cat si de persoane pensionate care cauta o doza de relaxare printre alte persoane.

In zilele noastre, apar tot mai multe proiecte de voluntariat, si pot avea o durata de 2 – 3 zile, in weekend, sau pe tot parcursul anului, si pot cuprinde activitati extrem de simpliste dar si proiecte specializate, precum asistenta si training in medicina sau formare in creatia de film.

Oportunitatile in voluntariat sunt menite sa ajute persoanele sarace care au nevoie de ajutor, dar asigura in aceeasi masura efecte pozitive pentru insisi voluntarii. Voluntarii vor avea un CV puternic, beneficii imense din cunoasterea unei culturi si a unui mediu social noi, fie ca va fi pe teritoriul tarii sale, sau in afara ei.

Fii voluntar de vacanta si ai mai multe sanse de castig!

Ceea ce nu realizeaza unii potentiali voluntari este ca unele asociatii caritabile platesc echipa de voluntari pentru activitatile prestate si de cele mai multe ori asigura deplasarea si cazarea pentru participantii pe termen lung. Asa ca, daca te-ai gandit ca ti-ar placea sa calatoresti, dar nu ai bani suficienti, ai putea sa incerci sa devii voluntar de vacanta. In timpul liber, poti sa vizitezi tara, sa te familiarizezi cu obiceiurile locului si cultura.

Voluntariatul de vacanta este un prilej foarte bun pentru viitori absolventi de liceu sau masteranzi, care inca nu au incercat terenul unui job sau sunt someri. Un loc intr-un program de voluntariat poate completa substantial CV-ul, si poate garanta resurse pentru networking.

Asa ca, de ce sa nu te apuci de o mica cercetare? Cauta programe de voluntariat in derulare si alege pentru care sa fii voluntar de vacanta!

Sursa foto: www.ecosalon.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul online - mituri

Voluntariatul – beneficii pentru tine

Despre voluntariat: Adapost, dulce adapost!

Ce este voluntariatul?

Oportunitatile voluntariatului online

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: