Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Top 5 locuri unde sa faci voluntariat
 

Top 5 locuri unde sa faci voluntariat

 

Voluntariatul nu este doar un mijloc prin care poti ajuta persoanele nevoiase si mediul inconjurator, ci este si o modalitate prin care iti poti dezvolta personalitatea, poti interactiona cu oameni din diverse medii sociale si poti chiar calatorii. Iata cateva dintre cele mai cautate destinatii pentru voluntariat!

1. Australia

Australia este o tara foarte frumoasa, cu vreme superba si foarte multe atractii turistice. In Australia, exista foarte multe oportunitati pentru voluntarii care vor sa se implice in activitati precum ecologie, conservarea mediului marin, protectia mediului sau educatia copiilor.

2. Thailanda

Numarul persoanelor care isi doresc sa faca voluntariat in Thailanda este din ce in ce mai mare, in mare parte datorita ospitalitatii thailandezilor si a peisajelor superbe din zona. In plus, preturile in Thailanda sunt foarte mici, in comparatie cu tarile occidentale, astfel ca experienta traita nu te va costa foarte mult. Printre domeniile in care se implica majoritatea voluntarilor se numara respectarea drepturilor omului si educatia copiilor si a femeilor.

Totodata, poti merge in Thailanda pentru a ingriji elefantii din Surin, zona aflata in nord-estul Thailandei.

3. Argentina

In Buenos Aires, capitala Argentinei, voluntarii pot ajuta copiii defavorizati, care locuiesc in cele mai sarace zone ale orasului, organizand diferite activitati extracuriculare. Mare parte din munca de voluntariat din aceasta zona consta in implicarea copiilor in diferite jocuri, astfel incat sa-si fortifice incredere in ei insisi, dar si predarea de lectii in limba engleze.

4. Haiti

Haiti este una dintre tarile care are nevoie de voluntari, mai ales dupa cutremurele devastatoare care au avut loc in ianuarie 2010. In urma catastrofei naturale, au murit peste 250.000 de oameni si alte cateva milioane au fost nevoite sa se mute. Nivelul de saracie a atins pragul de 80%, astfel ca Haiti are nevoie de ajutorul voluntarilor in domenii precum constructie si infrastructura, sanatate sau educatia copiilor.

5. Ghana

Voluntarii pot merge in Ghana pentru a ajuta localnicii sa imbunatateasca infrastructura. Astfel, voluntarii vor ajuta la construirea si repararea orfelinatelor, a clinicilor si a scolilor.

Citeste si: Voluntariat in Argentina

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rodetalii
coemntarii
Si alte detalii? Unde ne inscriem? Cum?
Adaugat de: andu4bidden la data de 22-July-2013, 9:48
linie gri
 
detalii
coemntarii
Vom reveni saptamana aceasta cu articole pentru fiecare destinatie de voluntariat propusa, in care veti gasi toate informatiile necesare!
Adaugat de: Imparte la data de 22-July-2013, 12:32
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul pentru copii

Voluntariat pe termen scurt in Africa

Voluntariat international

Voluntariat in India

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: