Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Cum functioneaza o platforma online de voluntariat?
 

Cum functioneaza o platforma online de voluntariat?

 

Pentru ca suntem cei mai mari sustinatori ai fenomenului de voluntariat, va prezentam astazi modul in care functioneaza o platforma online de voluntariat si anume: evoluntar.ro

In primul rand, ca si facilitatile de voluntariat prezente pe Imparte.ro, evoluntar.ro este un serviciu gratuit care faciliteaza legatura dintre persoanele active la nivelul comunitatii si organizatorii activitatilor de voluntariat din Romania.

Conform organizatiei Salvati Copiii, initiatorii platformei, evoluntar.ro are ca scop promovarea oportunitatilor de voluntariat disponibile in cadrul programelor implementate de diversi organizatori de activitati de voluntariat  din Romania si reprezintă locul unde toti cei care doresc sa fie voluntari sa poata cauta oportunitati actuale de voluntariat potrivite intereselor si abilitatilor lor.

Platforma online de voluntariat

Cum functioneaza?

Ca si voluntar:

-          Te inregistrezi

-          Creezi cont de voluntar

-          Vizualizezi oportunitatile disponibile

-          Cauti  si selectezi oportunitatile in functie de cuvant, oras, categorie, organizatie/institutie

-          Aplici pentru oportunitatea aleasa

-          Contul personal poate fi modificat si cuprinde o lista de instrumente:

  • Aplicarile facute: Puteti vizualiza toate aplicarile facute in modulul "Aplicarile mele"! Daca organizatia a raspuns aplicarii dvs veti vedea un plic langa aplicare.
  • Scrisori de intentie: Puteti sa va creati propriile scrisori de intentie folosind diferite template-uri. Puteti selecta una dintre aceste scrisori cand realizati o aplicare noua. Astfel veti economisi timp cand realizati o noua aplicare.
  • Fisierele mele: Puteti incarca fisiere gen documente word, pdf pentru a le atasa la Profil. Incarcati Profilul dvs si realizati modificari cand doriti.
  • Rss Feeds: Posibilitatea de a primi ultimele oportunitati postate pe site-ul nostru este la doar un click distanta de dvs. Veti avea posibilitatea de a va crea propriile feed-uri in aceasta pagina. Abonati-va la RSS-ul (Really Simple Syndication) nostru pentru a primi ultimele oportunitati postate!
  • Alerte oportunitati: Spuneti-ne tipul de oportunitate in cautarea careia sunteti iar noi vom face cautarea pentru dvs. Veti primi zilnic, saptamanal sau lunar notificari prin e-mail

-          Recomanda prietenilor! Trimiti mesaj automat de recomandare.

-          Completezi chestionarul si tinem cont de raspunsul tau.

-          Vezi toate evenimentele disponibile si detaliile acestora.

Anul European al Voluntariatului

Ca si organizatie:

-          Inregistrezi organizatia/institutia

-          Creezi cont de organizatie/institutie

-          Vizualizezi lista voluntarilor disponibili

-          Cauti si selectezi voluntari in functie de: judet, oras, categorie, disponibilitate, domeniu de interes, descriere

-          Contul organizatie/institutiei poate fi modificat si cuprinde o lista de instrumente:

  • Postare oportunitate:  Acum ca din ce in ce mai multi aplicanti utilizeaza Internetul in cautarea unei oportunitati de voluntariat, postarea online a oportunitatilor trebuie sa faca parte din strategia de a atrage voluntari. Putem sa va ajutam in a atrage voluntarii cei ami potriviti pentru oportunitatile oferite de organizatie/insitutie
  • Afiseaza oportunitatile mele: Veti gasi toate detaliile referitoare la oportunitatile organizatiei  in cadrul acestui modul. Economisiti timp si bani pentru a indeplini cerintele cu privire la voluntari
  • Templete-ul e-mail: Puteti crea un template de e-mail pentru a raspunde candidatilor Acest template de e-mail va fi afisat in timp ce raspundeti candidatilor.
  • Vizualizare candidati: Veti putea vizualiza aplicarile pentru oportunitatile postate de Profilurile candidatilor. De asemenea, cu ajutorul acestui modul, veti putea sa contactati candidatii
  • Cautare in baza de date cu Profiluri:  Daca nu ati gasit voluntarul perfect in randul celor care au aplicat la oportunitatea postata, puteti sa-l gasiti prin cautare in baza de date cu Profiluri. Filtrati Profilurile folosind criteriile dorite de cautare.

-          Recomanda prietenilor! Trimiti mesaj automat de recomandare.

-          Completezi chestionarul si tinem cont de raspunsul tau.

-          Postezi evenimente, stiri, noutati si vezi alte evenimentele disponibile si detaliile acestora.

Speram ca v-am convins sa testati platforma si va invitam sa ne transmiteti feedbackul vostrul in legatura cu formularul de inscriere in baza de date a voluntarilor.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul online - mituri

Voluntariatul – beneficii pentru tine

Voluntar Crucea Rosie – cum fac?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: