Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat Brigada de Voluntari organizatia nonprofit pentru organizarea de evenimente
 

Brigada de Voluntari, organizatia nonprofit pentru organizarea de evenimente

 

Brigada de Voluntari este o organizatie non-profit care se implica in organizarea de evenimente. Datorita cunostintelor practice despre managementul unui eveniment, membrii echipei de voluntari contribuie la imbunatatirea productivitatii in cadrul unui eveniment.

Cand s-a infiintat Brigada de Voluntari

Brigada de Voluntari s-a infiintat in 2008 si, pana in prezent, a participat la peste 150 de evenimente, atat in tara, cat si in strainatate. Organizatia numara peste 700 de voluntari, insa membrii ei sunt dornici sa se extinda si sa-si mareasca echipa. Pana pe data de 17 martie, toti cei interesati sa faca parte din echipa de voluntari pot completa formularul de pe site-ul www.brigadadevoluntari.ro si au sansa de a lua parte la organizarea unora dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Avantajele unui voluntar la Brigada de Voluntari

In urma participarii la diferitele activitati din cadrul unui eveniment, tinerii voluntari acumuleaza cunostinte noi in ceea ce priveste coordonarea unui eveniment si, uneori, pentru angajatori este tot ceea ce conteaza.

Din momentul in care sunt alesi sa faca parte din echipa, voluntarii primesc grade "exact ca la armata, cei mai importanti fiind amiralii. Asa evitam haosul si ii motivam sa se implice", a declarat, pentru evz.ro, Alexandra Burdulea membru in departamentul de Comunicare si PR al Brigazii.

Tanara a reusit, dupa un an de Brigada, sa se angajeze la o firma de PR. Experienta dobandita in organizarea evenimentelor a contat foarte mult pentru angajator.

Brigada de Voluntari spera ca, in curand, sa implementeze un Carnet de Voluntar, care sa ofere reduceri la transportul in comun, muzee si biblioteci. Acestui demers li s-au alaturat si alte ONG-uri.

Festivalul Voluntarilor

In luna aprilie, va avea loc Volunteers Fest. In cadrul acestui eveniment, tinerii vor putea participa la diferite activitati. In fiecare saptamana, evenimentul va avea alta tema, pentru ca voluntarii sa aiba de unde alege. Acestia se pot inscrie la intreceri sportive, workshop-uri de fotografie, improvizatie sau teatru.

Sursa foto: brigadadevoluntari.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul – beneficii pentru tine

Voluntariat in Bucuresti

Viitorul voluntariatului

Legea voluntariatului

Contractul de voluntariat

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: