Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Articole voluntariat 4 locuri inedite in care sa faci voluntariat
 

4 locuri inedite in care sa faci voluntariat

 

Voluntariatul in lume nu reprezinta doar munca depusa cu scopul protejarii mediului sau sprijinirii anumitor actiuni umanitare, ci si ocazia descoperirii unor culturi si destinatii turistice inedite. Iata cateva oportunitati interesante de voluntariat, in care ai ocazia de a face schimb de experienta cu unele dintre cele mai spectaculoase culturi ale lumii!

1. IslandaVoluntariat

Islanda este una dintre tarile care ofera cele mai interesante oportunitati de voluntariat din lume. Cei inscrisi in taberele de voluntariat organizate pe teritoriul acestei tari lucreaza in special la proiecte orientate catre protectia mediului inconjurator - vulcanilor, apelor termale, litoralului, muntilor etc.

Cei interesati pentru inscrierea la unul dintre proiectele de voluntariat care urmeaza sa fie demarate in perioada urmatoare pot intra pe site-urile Seeds.is sau pe cadip.org unde pot obtine detalii legate de perioada de inscrieri, pret etc. Oferta de tabere este bogata, iar majoritatea lor se desfasoara in capitala Islandei si variaza de la activitati forestiere si de gradinarit pana la maratoane si workshop-uri.

2. WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms)

Daca vrei sa descoperi viata la ferma si sa faci schimb de experienta cu fermierii din oricare dintre cele 53 de tari pe care ti le pune la dispozitie WWOOF, intra pe Wwoof.net si descopera oportunitatile pe care ti le ofera un astfel de voluntariat inedit.

Iar daca vrei sa stii ce se intampla in timpul taberei de voluntariat la o ferma organica din aceste tari, citeste ghidul incepatorului in munca la ferma.

3. Actiuni globale de salvare a testoaselor acvatice

Daca vrei sa calatoresti in cele mai indepartate tari ale lumii si sa contribui la actiunile de salvare a testoasele acvatice, exista numeroase organizatii care pun la dizpozitie tabere de voluntariat, cele mai importante dintre ele fiind Seaturtles.org si Conserveturtle.org. Intra pe aceste site-uri si afla toate campaniile de salvare a testoaselor care se desfasoara in perioada urmatoare, costurile, dar si conditiile de inscriere.

4. Voluntariat pe planeta Marte

Initiativa olandeza Mars One, care are ca scop colonizarea planetei Marte, a strans deja peste 200.000 de aplicatii de voluntariat, iar inscrierile s-au incheiat momentan. Organizatia non-profit vrea sa trimita cel putin 4 voluntari pe planeta Marte pana in 2023. In functie de numarul celor interesati care corespund tuturor criteriilor, site-ul de aplicatii Mars One ar putea redeschide oricand inscrierea pe liste.

sursa foto: tlsaint.wordpress.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul pentru copii

Voluntariatul online - mituri

Voluntariatul in orfelinate

Voluntariat corporatist

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: